[vc_row rt_row_background_width=”fullwidth” rt_row_content_width=”default” rt_row_style=”default-style” rt_row_height=”” rt_column_gaps=”” rt_row_shadows=”” rt_row_borders=”” rt_bg_effect=”classic” rt_bg_image_repeat=”repeat” rt_bg_size=”cover” rt_bg_position=”right top” rt_bg_attachment=”scroll” rt_bg_layer=”” rt_bg_video_format=”self-hosted”][vc_column rt_bg_effect=”classic” rt_bg_image_repeat=”repeat” rt_bg_size=”auto auto” rt_bg_position=”right top” rt_bg_attachment=”scroll”][vc_single_image image=”41703″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”link_image”][vc_column_text]

Film :  Lady Bird (12+)
met o.a. Saoirse Ronan

Christine ‘Lady Bird’ McPherson zet zich af tegen haar eigenzinnige moeder, maar ze lijkt meer op haar dan ze denkt. Lady Birds moeder is een verpleegster die keihard werkt om te zorgen dat er brood op de plank komt.
Lady Bird speelt zich af in het Californische Sacramento in 2002 tegen de achtergrond van een snel veranderend economisch klimaat. De film werpt een indringende blik op de relaties die ons vormen, de idealen die ons kenmerken en de schoonheid van een plaats die je je thuis mag noemen.
Komedie, drama | regie: Greta Gerwig |met o.a. Saoirse Ronan & Laurie Metcalf, Tracy Letts, Lucas Hedges | duur: 93 min
“Lady Bird is een herkenbare film voor veel meiden / hartveroverend” – AD ****
Winnaar van een Golden Globe voor beste komische film en prijs voor ‘Beste actrice in komische film’ voor hoofdrolspeelster Saoirse Ronan.
EET & UIT
Combineer de dinsdagavondfilm met lekker eten bij restaurant Hemels, La Strada of Bistro Petite Ruelle. Kijk voor meer informatie & reserveren op onze website.
De film Lady Bird is te zien op dinsdag 23 oktober om 20.00 uur in Theater de Speeldoos in Vught. Entree € 5,50. Kaarten zijn te reserveren via tel. 073-656 55 88 (ma, wo & do van 13.00u tot 17.30u of vanaf een uur voor aanvang van een voorstelling of film) of op www.theaterdespeeldoos.nl.

Theater:  PURPER
Purper’s passie


In ‘PURPER’s Passie’ vraagt theatergroep PURPER zich af waarom iedereen tegenwoordig een bucketlist moet hebben, zo krampachtig z’n droom achterna móet gaan, genieten als taak ziet en bijna dwangmatig op zoek is naar zijn ‘passie’. Er is zelfs supermarktbrood dat ‘Liefde & Passie’ heet! Hoog tijd dus om te bepalen waar het woord passie werkelijk voor staat. De Wisselende samenstelling van PURPER maakt dat de groep het publiek steeds opnieuw weet te verrassen en verbazen. Een voorstelling voor op je bucketlist.
Versterking van twee jonge talenten
In de nieuwe voorstelling Purper’s Passie krijgen de Purpers van het eerste uur – de zestigers Frans Mulder en Erik Brey – versterking van twee jonge talenten:
de 32-jarige Diederick Ensink – een allround performer die rap schakelt tussen o.a. zang, viool, piano & dwarsfluit en kleinkunstenaar Anne van Veen (35). Anne debuteert bij de groep en ze krijgt alle ruimte voor persoonlijke inbreng. ’Papa, als ik eerlijk ben, de wereld is wél mooi’, zingt ze als reactie op het lied Anne dat haar vader Herman van Veen over haar maakte.
‘’Frans Mulder en Erik Brey zetten een stel klassiekers in, laten Ensink en Van Veen reageren met hedendaags repertoire en zo blaast het viertal in ‘Purpers Passie’ een fijne portie verse vitaliteit de zaal in.’’ – Telegraaf ****
met Frans Mulder | Erik Brey | Diederick Ensink | Anne van Veen
PURPER is te zien op vrijdag 26 oktober om 20.30 uur in Theater de Speeldoos in Vught. Entree € 24,50 / CJP-65+ € 23,50. Kaarten zijn te reserveren via tel. 073-656 55 88 (ma, wo & do van 13.00u tot 17.30u of een uur voor aanvang van een voorstelling of film) of op www.theaterdespeeldoos.nl
[/vc_column_text][vc_widget_sidebar sidebar_id=”sidebar-4″][/vc_column][/vc_row][vc_row rt_row_background_width=”fullwidth” rt_row_content_width=”default” rt_row_style=”default-style” rt_row_height=”” rt_column_gaps=”” rt_row_shadows=”” rt_row_borders=”” rt_bg_effect=”classic” rt_bg_image_repeat=”repeat” rt_bg_size=”cover” rt_bg_position=”right top” rt_bg_attachment=”scroll” rt_bg_layer=”” rt_bg_video_format=”self-hosted”][vc_column rt_bg_effect=”classic” rt_bg_image_repeat=”repeat” rt_bg_size=”auto auto” rt_bg_position=”right top” rt_bg_attachment=”scroll”][vc_column_text]
 
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *