Carnaval in de Koe’le-kiet: only for kids

In de Huiskamer van het HelvoirThuis zijn drie avonden achter elkaar de jongeren vanaf groep 8 – 17 jaar welkom. Er is muziek van dj Bart van der Heijden, maar daar blijft het niet bij. Het zijn avonden die aansluiten bij wat men in die leeftijdsgroep wil en wat men mag. Ouders kunnen met een gerust hart hun kinderen laten carnavallen in de Koe’le-kiet.

De zondagavond staat in het teken van hardcore-style. Maar liefst drie dj’s zorgen voor de muziek. Om 20.00 uur komt Prins Hendrik langs om de prijzen van jeugdoptocht bekend te maken. Tot middernacht gaat eenieder er weer hard tegenaan. Op maandagavond is er een black-lightparty. ‘Glowing’ nagels, kleding, mascara en andere kledingstukken en versieringen zullen zorgen voor een feest van verkleding en van vermomming. De derde avond eindigt om 23.00 uur. Het wordt een stevig afsluitingsbal van een carnavalsfeest om nooit te vergeten.

Wat kost dat dan?
Eigenlijk niks! Bij binnenkomst lever je € 2,50 in en daarvoor wordt er goed op je jas gelet en krijg je ook nog eens twee consumptiebonnen. Verder zijn er tegen leuke prijsjes drankjes, snacks en snoep te koop. Op geen enkele avond komt er alcohol op tafel. Het is pret zonder procenten. En ouders die het niet kunnen nalaten om te komen doen daaraan mee. Ze kunnen overigens hun kinderen met een gerust hart achterlaten: geen alcohol, goede leiding en een goed sfeertje.

Veilig thuis
Kinderen tot 14 jaar blijven de hele avond binnen. Niemand gaat ongezien naar buiten. Behalve als ze worden opgehaald door de ouders. Vanaf 14 jaar mogen de jongens en meisjes het zelf bepalen. Maar het zeker niet de bedoeling dat een deel van feestneuzen een groot deel van de avond buiten rondhangt.
Zo blijft Carnaval voor de Helvoirtse jeugd een feest voor iedereen!

De avonden worden georganiseerd door Bart Meesters, Dirk van Iersel en zoon Cees van Iersel.koe le kiet

1 Comment

Avarage Rating:
  • 0 / 10
  • jozef , 4 februari 2016 @ 06:58

    goed bezig mannuuuuuuuuuhhh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *