Een daadkrachtige vrijwilliger gevraagd voor dagbesteding in het HelvoirThuis!
Vanaf begin oktober 2016 is er in het HelvoirThuis een dagbesteding voor ouderen en eenzame medemensen geopend.
Een prachtige voorziening die deelnemers een prettige en veilige plek biedt waar allerlei activiteiten worden ondernomen om er een fijne dag van te maken. Zo zijn er creatieve activiteiten om lekker te knutselen. Ook is er ruimte voor cultuur, nieuws, en ontspanning! Er zijn koffie momenten waar we stilstaan bij de dag. Samen met de vrijwilligers en deelnemers wordt er een programma gemaakt. Tussen de middag wordt gezamenlijk een lunch gebruikt.
De activiteiten op deze dag zijn soms in huis maar er worden ook uitstapjes gemaakt. De vrijwilligers zouden ondersteuning kunnen gebruiken. Een kartrekker die er samen met hen de schouders onder kan zetten om er voor de deelnemers een afwisselende dag van de maken.
Heeft u ervaring als activiteitenbegeleider of een vergelijkbare werkervaring dan willen we u vragen om met ons contact op te nemen. Het betreft hier een vrijwilligersvacature.
Bent u die creatieve duizendpoot die affiniteit heeft met de doelgroep? U kunt goed luisteren en zich inleven in deze inwoners. U bent geduldig en heeft respect. En u vindt het leuk om een programmering te maken? U kunt samenwerken maar kan ook de kar trekken? Dan is uw inzet als vrijwilliger bij de dagbesteding misschien wel het antwoord op een aantal beschikbare uurtjes in uw vrije (pensioen) tijd.
Dankbaarheid en plezier zijn kernwoorden voor deze dagbesteding. Een enthousiast team en coördinator gaan graag samen met u en de deelnemers aan de slag. U krijgt ondersteuning in uw werkzaamheden.
Neem vrijblijvend contact op met Ineke Matheeuwsen voor meer informatie en of kennismakingsgesprek. inekematheeuwsen@contourdetwern.nl of bel: 06 836 92 717
.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *