De traditionele Volkskerstzang ’s-Hertogenbosch zal dit jaar op zondag 18 december a.s. weer in het Provinciehuis Brabantlaan 1 te Den Bosch plaatsvinden.
Aan deze Volkskerstzang werken mee: het Gemengd Koor ’s-Hertogenbosch met medewerking van de solisten Roos van der Sanden en Annemiek Vendelmans en pianist Rein Boeijen, o.l.v. dirigent Henk van der Sanden. Harmonie Kunst Adelt uit Helvoirt verzorgt, o.l.v. Alphons van Stenis, de muzikale ondersteuning. De commissaris van de Koning in Noord-Brabant de heer W.B.H.J. van de Donk zal het Kerstevangelie voorlezen.
Thema : Autisme
Het goede doel waarvoor aandacht gevraagd wordt is het Autisme Informatie Centrum (AIC) Den Bosch, een jonge organisatie die mensen met autisme de gelegenheid biedt om elkaar te ontmoeten en te praten met mensen die uit eigen ervaring weten wat autisme is.
Onder het motto : Autisme —- anders —– net als jij! zal tijdens de Volkskerstzang aandacht worden besteed aan het thema.
Na afloop van het programma zal – zoals voorgaande jaren – worden gecollecteerd, waarbij de opbrengst in zijn geheel zal worden aangewend voor het autisme informatiecentrum om de organisatie meer armslag te bieden .
Nadere bijzonderheden
De programmaboekjes zijn vooraf verkrijgbaar bij bibliotheken of VVV. In Helvoirt bij HelvoirThuis en op de donderdagen 8 en 15 december tussen 19.00 en 19.30 uur in harmoniezaal De Notenkraker. De programmaboekjes gelden tevens als entreebewijs. De toegang is gratis. Vanaf 14.30 uur is koffie/thee verkrijgbaar in het restaurant van het Provinciehuis. Zaal open: 15.00 uur. Inleidende muziek vanaf 16.00 uur. Programma van 16.30 tot 17.45 uur.

affiche-vkz2016

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *