De 36e winterwandeling Te Voet Te Veld, gehouden op 2e kerstdag, bracht in eerste instantie € 1.000,- op per goede doel. Na de evaluatievergadering kan Stichting Te Voet Te Veld aan elk doel € 100,- meer overmaken. Dit betekent dus dat de Evy van Kempen Foundation en MUSTANGH Foundation inmiddels elk € 1.100,- hebben ontvangen. Een prachtig resultaat. Deze mooie opbrengst werd bijeengebracht door 223 wandelaars en enkele giften, waaronder € 835,- verzameld tijdens het drukbezochte Meditatief Kerstconcert van Open Kerk op 17 december.
Hoewel 2e kerstdag voor velen ook een familiebezoekdag is, was het heel bijzonder dat er toch nog veel wandelaars in de benen kwamen, speciaal om de goede doelen de ondersteunen. Chapeau!
In mei wordt het doel voor de eerstvolgende winterwandeling Te Voet Te Veld, ook weer op 2e kerstdag en dit jaar met de start vanuit Helvoirt, bepaald. Suggesties zijn altijd welkom. De Helvoirtse stichting roept vooral kleinschalige en liefst plaatselijke of regionale organisaties op om zich te melden. Over de uiteindelijke beslissing wordt niet nader gecorrespondeerd.
Aanmelden, met goede onderbouwing, kan tot 1 april 2017, bij de secretaris van Te Voet Te Veld: bij voorkeur per e-mail: christvaniersel@gmail.com of per brief: Christ van Iersel, Tilburgstraat 4, 5268 AP Helvoirt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *