Familie berichten

21 november 2017 Familieberichten op HelvoirtNet

Het is mogelijk om op de nieuwssite van Helvoirt.n...

Verkiezingsprogramma en kieslijst VVD Haaren bekend

Eind 2017 stelde de algemene ledenvergadering van het VVD-netwerk Haaren het definitieve verkiezingsprogramma ‘Lokaal & Liberaal de Toekomst in’ vast. Ook werd de kieslijst vastgesteld. Samen met lijsttrekker Boy Scholtze heeft de VVD Haaren een topteam klaarstaan voor de laatste periode van de zelfstandige gemeente Haaren!
“Ik ben erg blij dat we een mooie, gevarieerde lijst met tien geweldige kandidaten hebben kunnen samenstellen” aldus lijsttrekker Boy Scholtze. “Ik heb er veel vertrouwen in dat we in de laatste raadsperiode die de zelfstandige gemeente Haaren zal kennen, een stevig lokaal en liberaal geluid kunnen laten horen vanuit de gemeenteraad.”
Naast de kieslijst is ook het verkiezingsprogramma vastgesteld. Het programma bestaat uit tien speerpunten. De VVD Haaren kiest ervoor om het succesvolle beleid van de afgelopen jaren voort te zetten en tegelijkertijd onze dorpen voor te bereiden op de opsplitsing van onze gemeente. “Het programma is uiteraard geen complete lijst met onze wensen en de mogelijkheden die we zien, dat kan ook niet. Maar onze lokale en liberale invalshoek klinkt duidelijk door. Dat is precies waar wij voor staan en hoe we ook de komende jaren onze afwegingen zullen blijven maken.”
Het volledige programma, evenals de tien speerpunten van de VVD Haaren, is HIER te vinden.
________________________________________
Kandidatenlijst VVD Haaren:
1. Boy Scholtze (Biezenmortel)
2. Peter Stark (Esch)
3. Tom de Bok (Haaren)
4. Cees van der Ven (Helvoirt)
5. Claudia van de Pol-Pappers (Esch)
6. Bert Timmermans (Helvoirt)
7. Charles Janssen (Helvoirt)
8. Dinant de Bok (Haaren)
9. Paul ten Haaf (Helvoirt)
10. Eric van den Dungen (Waalwijk)

Zaterdag 13 januari Wèrm Draaje 2018
Hulp bij rondbrengen Soc-boek

CC Corvers Column

7 januari 2019 Corvers Column: Vlucht naar voren

Sinds april vorig jaar heeft de burgemeester nog a...

De Buit

Plein Helvoirt

4 januari 2018 in Voorpagina
4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 1. Wat lees ik: VVD Haaren wil N65 als nieuwe grens??? Aparte invulling van de D van democratie. ‪Volgens mij gaat het er niet om wat de VVD wil, maar wat de inwoners willen!! Het CDA vult de D van Democratie anders in: ‘oude’ grenzen zijn uitgangspunt, tenzij inwoners anders willen.

  • Inderdaad een heel bijzonder idee. En dan wel een idee dat heel snel van tafel moet. Geen enkele Helvoirtenaar gaat dat plan steunen. De voorbij jaren is actie gevoerd voor opsplitsing van de gemeente Haaren en niet voor verminking van dorp Helvoirt. Niet aan de linkerkant, de rechterkant, de bovenkant en niet aan de onderkant. De splitsing herstelt de historische orientatie en daar hoort ook bij dat dorp Helvoirt ongeschonden uit ‘de strijd’ komt. En als iemand pleit om een vertegenwoordiging van deze VVD regisseur te laten worden van dit proces dan vrees ik het ergste.
   Helvoirtenaren laat nu je stem horen. Er zijn nog drie andere raadsfracties die hier hopelijk heel anders over denken!!

  • Het CDA Haaren heeft ook wel een tijd moeten nadenken waar die D nou eigenlijk voor staat. Maar beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald.
   Behalve de N65 als nieuwe grens wil de VVD ook Biezenmortel aan Oisterwijk toebedelen. Het recept om zelfs in Biezenmortel bijna geen stemmen meer te halen.
   Laat de VVD maar roeptoeteren als ze zelfs hun laatste zeteltje willen verliezen.

   • De “verminking” van Helvoirt is dat we bij Vught gevoegd gaan worden dat is cultureel verkwanseld worden want wat maakt het nou uit of je aan deze kant van de N65 bij Vught hoort of aan de andere kant bij Oisterwijk!