De oude Stichting Drieklank, TinH en vereniging 55+ hadden eindelijk een deal over de nog terug-te-betalen kosten aan Stichting Drieklank. Alles was in kannen en kruiken en dus ging voorzitter Brecht met de documenten voor ondertekening naar de 55+ vereniging. Daar bleek niemand een handtekening te gaan zetten omdat men het nog NIET eens was over zaalhuur. De vereniging 55+ wil gratis gebruik gaan maken van een deel van de Sportzaal. Dat komt doordat zij bewegingsactiviteiten wil laten plaatsvinden in een ruimte die nu bezet wordt door de basisschool. Wellicht tijdelijk, omdat het hier om seizoensgebonden overbezetting gaat.
De V55+ wijst inmiddels op haar rechten die gaan over het gratis gebruik van vierkante meters in HelvoirThuis. Nu die voor een klein deel niet kunnen worden aangeboden vindt zij dat het rechten heeft op gratis gebruik van de sportzaal.
Stichting TinH en de gemeente zien dat anders; zij wijzen op de driepartijen-overeenkomst die gesloten is in november van vorig jaar. Daarin maakt de sportzaal géén deel uit van de bewuste vierkante meters. logo3
Al met al lijkt het er steeds meer op dat er aan deze soap maar moeizaam een einde komt. Is het nou werkelijk zo dat de vereniging 55+ de zaalhuur niet zou willen betalen of blijft de ruzie tussen deze partijen, Drieklank en 55+, voortgaan?
Voor gratis zaalhuur moet 55+ uiteindelijk bij de gemeente zijn en nog niet bij TinH. De gemeente int momenteel nog steeds de zaalhuur van de sportzaal. TinH wil dat ook deze zaalhuur onder hun beheer gaat vallen. De voorzitter van de Stichting TinH heeft al wel aangeboden om mee te helpen aan het vinden van een oplossing voor het tijdelijke probleem maar de V55+ neemt daarmee geen genoegen.
Helvoirt schreeuwt om een oplossing van het gedoe in HelvoirThuis.

Bron: HelvoirtNet
AAA reactie

1 Comment

Avarage Rating:
  • 0 / 10
  • Toon Berkelmans , 18 juni 2016 @ 17:39

    Ego`s of hebberigheid
    Het is triest te constateren, dat de problemen rond `ons` HelvoirThuis nog steeds niet zijn opgelost. Hoewel ik het fijne van het conflict niet weet en ook niet wil weten ben ik van mening dat iedere betrokken partij wel een beetje gelijk zal hebben, maar ook dat allen in meer of mindere mate boter op hun hoofd hebben. Dat het partijen na zo lange tijd nog steeds niet lukt hier uit te komen zegt mij in ieder geval iets over hun bestuurderen.
    Met alle respect voor hun inzet, maar zij zijn toch degenen die geacht zouden moeten worden dit op te kunnen lossen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *