De tenten staan, het meubilair is verspreid, De hindernis controleurs hebben de cross gelopen en instructie gekregen: kortom het kan beginnen.
Vrijdagmiddag wordt er vanaf 12.30 uur afgetrapt met de internationale dressuur voor eventing. De Landelijk springruiters treden aan vanaf 13.30 uur. Voor de liefhebbers zal het afsluitende springen in Rio op groot scherm te volgen zijn op het hoofdterrein.
Zaterdagochtend wordt een vroegertje voor de dressuurliefhebber. Om 08.00 gaan de eerste ruiters al weer strijden om de beste score bij de dressuur. Vanaf 12.00 uur gaat het 2de onderdeel van de eventing van start het springen.
In de Provincie Brabant Bixie rubriek komen onze kleinste en fanatiekste ruiters in actie vanaf 15.30. Na al dit sport geweld sluiten we de dag af met een After Rio party onder begeleiding van DJ Stan Verhoeven.
Zondag zal de spectaculaire cross country gereden worden het laatste onderdeel van de internationale eventing wedstrijd.
Voor de derde maal wordt er tijdens Outdoor Helvoirt aandacht besteed aan G sporten. In samenwerking met aangepast Sporten Haaren krijgen mensen met een beperking de kans om deel te nemen aan een internationaal evenement.
Outdoor Helvoirt is van 19 t/m 21 augustus gratis te bezoeken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *