Op zondag 18 september heeft Team Coolen het nieuwe Judoseizoen afgetrapt met het Buel Sioss toernooi in Oss. Team Coolen had 36 deelnemers aan dit toernooi welke inmiddels al weer een aantal weken in voorbereiding zijn op de Judotoernooien. De jongste Judoka’s hebben al een trainingskamp achter de rug. In het eerste weekend van oktober hebben de Judoka’s van Team Coolen in de klasse tot 12 jaar en tot 15 jaar hun trainingskamp.
De Judoka’s van Team Coolen behaalden in Oss de volgende resultaten:
Eerste plaats voor Cesar Costante en Marco Rozas de Kort.
Tweede plaats voor Tijn Verbeek, Thomas van den Anker, Juliette van de Sanden, Milou van Amelsvoort, Siebe Faas en IJsbrand Kloover.
Derde plaats voor Daan Peerbooms, Florine van Dooren, Reinout Kloover, Jelle Verschoor, Thorgal Sangiao Schreuders, Cas Bolijn, Mathijs van Eck en Rogier van Dijk.

cesar_buel_2016

Komend weekend staat de eerste ronde van de Judo Cup Brabant op de agenda. Dit is een Judocompetitie die door Team Coolen wordt georganiseerd. Er doen Judoka’s mee van zeven clubs uit de omgeving. Het eerste toernooi wordt georganiseerd in Sporthal De Sprankel in Haaren. Het toernooi is gratis toegankelijk voor publiek.
Zondag heeft Team Coolen ook 34 deelnemers op het Amerhaltoernooi in Made.
Team Coolen geeft Judotraining bij HelvoirThuis in Helvoirt. Voor meer info www.teamcoolen.nl of bel met Vincent Coolen (06-43010228)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *