Het Klompentoernooi in Sint Oedenrode staat bekend als één van de zwaarst bezette jeugdtoernooien van Nederland. Aan dit toernooi doen jeugdige topjudoka’s mee uit binnen en buitenland. Het is ook één van de spaarzame toernooien in Nederland waar Judoka’s punten kunnen halen voor hun zwarte band.
Team Coolen had 25 deelnemers aan dit tweedaags toernooi. Zaterdag 29 oktober namen 18 Judoka’s deel in de klasse tot 8, tot 10 en tot 12 jaar. Zij behaalden de volgende resultaten:
Eerste plaats voor Thorgal Sangiao Schreuders, Cas Bolijn, Kyra van Bogerijen, Siebe Faas, Daan Peerbooms, Loki Sangiao Schreuders en Marco Rozas de Kort.
Tweede plaats voor Rochelle Kleinmoedig en Tomas van den Anker.
Derde plaats voor Pepijn van den Meijdenberg en IJsbrand Kloover.
Op zondag 30 oktober had Team Coolen acht deelnemers in de klasse tot 15 jaar en tot 18 jaar. Vier van hen haalden het podium. Danée Bolijn, Milou van Amelsvoort, Tijn van Erp en Rogier van Dijk warden allen derde. Tijn van Erp kwam uit in een gewichtsklasse zwaarder wat zijn prestatie extra bijzonder maakte.
Komend weekend is een druk weekend voor de Judoka’s van Team Coolen. Op zaterdag nemen ongeveer 120 Judoka’s deel aan de Judo Cup Brabant. Zondag heeft Team Coolen 16 deelnemers op het beginnerstoernooi in Liempde en nemen 36 Judoka’s deel aan het Judotoernooi in Breda. Dit is een toernooi voor ervaren wedstrijdjudoka’s.
Team Coolen geeft Judotraining bij HelvoirThuis in Helvoirt. Voor meer info
www.teamcoolen.nl of bel met Vincent Coolen (06-43010228)

klompentoernooi_2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *