Vanaf vandaag wordt het novembernummer van ’t Pomphuiske weer verspreid. Een 60-tal bezorgers zorgt dan weer voor een moment van rust bij de Helvoirtenaren. Hoewel…. Rust??? Ook dit nummer bevat weer opwindende interviews en artikelen.
Uiteraard is aan bij het maandblad de ‘reuring in het dorp’ niet voorbijgegaan. De voorwoordschrijver meldt dat er uit reuring meestal mooie dingen voortkomen. De lezers kunnen een bijdrage leveren aan hun eigen mooie toekomst door de middenpagina eruit te pakken en die in te vulllen…. Waar willen we dat het heen gaat met dorp Helvoirt?
Dr JenniskensOndertussen informeert de redactie ons ook over het vertrek van Sylvester Jenniskens. In een mooi interview met Laura Kloprogge kijkt hij terug op een mooie periode van 30 jaar huisarts in Helvoirt. Peter van Gorp reisde af naar Vlijmen naar Alphons van Stenis. Alphons viert binnenkort dat hij 25 jaar verbonden is aan harmonie Kunst Adelt. Soms een roerige periode, maar vooral een periode waarin heel veel Helvoirtse leerden genieten van muziek en het zelf leerden maken.
Alex en MaartenHet bestur van de HOJ is weer compleet! Maarten van Gorp en Alex van Dun nemen respectievelijk de voorzittersrol en de secretarisrol op zich.
Jan van Balkom praatte met het ambitieuze tweetal in clubhuis d’n Inbreng. Het clubhuis wordt opgepimpt en dat alles als uitvalsbasis voor het jeugdwerk in het dorp.

Bron: Pomphuiske, klik op foto’s voor vergroting

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *