Wij werken met uw talent en inspiratie.
 Graag vraag ik uw aandacht voor de onderstaande vacatures bij Haarense verenigingen en organisaties. De mogelijkheden zijn zoals vanouds erg uitgebreid.  Wilt u zich oriënteren op vrijwilligerswerk? Graag denk ik met u mee. U zult verrast zijn over wat de mogelijkheden zijn. Neem gerust vrijblijvend contact op met het Steunpunt Vrijwilligers.
Hieronder weer een kleine selectie van de mogelijkheden.
  • Wandelingetje, bezoekje, kopje koffie? Allemaal eenvoudige bezigheden, die mensen dagelijks ondernemen. Maar het kan zoveel prettiger om dit met een maatje te doen. Wat zou u kunnen betekenen voor iemand uit uw omgeving?
  • Ontmoetingscentrum Den Domp is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor verschillende werkzaamheden. Om het team te versterken zijn we op zoek naar inwoners die de handen uit de mouwen willen steken en praktische hulp kunnen bieden op de werkvloer.
Je kunt eigen verantwoordelijkheid dragen en zelfstandig aan de slag gaan. Wij bieden een vrijwilligersbijdrage voor je inzet.
  • Bent u misschien een HAARENS-geld maatje? Dit zijn mensen die interesse hebben in alle zaken die met geld van doen hebben. Bijvoorbeeld het op orde brengen van de financiën. Alle ex medewerkers van de belasting dienst, kunnen het nu zeker leuker en ook makkelijker maken voor inwoners, Inwoners met werkervaring op financieel gebied. Worden gevraagd om te reageren.
  • Twee kinderen 8 en 10 jaar oud, van een gezin uit Irak, volgen extra Nederlandse taal in Vught. Op hetzelfde tijdstip zijn hun ouders druk bezig met de inburgeringscursus. De kinderen kunnen al rekenen op ondersteuning vanuit de buurt, school en vereniging 55+ bij het vervoer naar deze taallessen. Om de balans voor alle vrijwilligers goed te maken zouden we nog wat inwoners willen vragen die kunnen helpen. Het betreft een tijdelijke inzet (tot en met mei 2017).
Voor meer informatie over de vacatures of een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek?  Neemt u contact op met Jessika Volf via: 06 132 80 379 of jessikavolf@contourdetwern.nl Het steunpunt plaatst ook informatie via facebook. Vindt ons via: steunpunt vrijwilligerswerk Haaren.

1 Comment

  • Willia van Alebeek , 14 mei 2020 @ 11:03

    Ik ben op zoek naar een vrijwilliger om de financiën te doen. Het stel woont inmiddels in Haaren, ben ik dan bij jullie aan het goede adres? Willia oncologie en palliatief verpleegkundige Vivent. Telefoon 06-31676807

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *