C08WS37_1 AdvNieuwb_C.inddKUNNEN BLIJVEN MEEDOEN!
Informatieavond Dementie op 24 juni 2015
Wij nodigen u uit voor de startbijeenkomst van de Dementie Vriendelijke Gemeenschap in de gemeente Haaren op 24 juni in Den Domp, Kerkstraat 26 in Haaren. De bijeenkomst begint om 19.30 uur en duurt tot 21.30 uur.
De avond staat in het teken van drempels wegnemen in het dagelijks leven voor mensen met dementie, zodat zij deel uit kunnen blijven maken van verenigingen, familie en vrienden kunnen blijven bezoeken en zelfstandig naar de slager en de bakker kunnen gaan. Maar ook om activiteiten te organiseren, waarmee mantelzorgers kunnen worden ontlast.
Op deze avond geeft Diny Stolvoort, gerontoloog en gespecialiseerd in ouderen en zingeving, een lezing over de ziekte en de aspecten als het blijven thuis wonen en graag blijven meedoen in de maatschappij. Maar ook op de (over)belasting van de mantelzorger. Hoe blijven wij bij dementie de mens hierachter zien?
Vervolgens kunt u op haar lezing reageren en kunt u met elkaar in gesprek en (uw) ervaringen delen.
Mocht u deze avond niet kunnen, maar u bent wel geïnteresseerd, geef dan uw gegevens door aan Ineke Matheeuwsen, via inekematheeuwsen@contourdetwern.nl of via telefoon 0411- 655899.
ZET UW TALENT EN INSPIRATIE IN VOOR EEN ANDER
Steunpunt Vrijwilligerswerk Haaren.Heeft u een talent dat u wilt inzetten voor een ander? Dan is het Steunpunt Vrijwilligerswerk van ContourdeTwern in Haaren op zoek naar u! Er zijn vele mogelijkheden om met uw talent aan de slag te gaan.
Het Steunpunt Vrijwilligerswerk zoekt regelmatig vrijwilligers. Bijvoorbeeld voor het organiseren van een verhuizing, of voor het maken van flyers en andere media, of voor het gezelschap houden van een meneer met Parkinson.
Wilt u meer informatie en wilt u graag uw talenten inzetten? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met Jessika Volf van het Steunpunt Vrijwilligerswerk. Dat kan via onderstaande manieren: via e-mail jessikavolf@contourdetwern.nl en infohaaren@contourdetwern.nl, of via telefoon 06 132 80 379.
Er is een inloopspreekuur op iedere maandag van 16.00 – 18.00 uur in Den Domp in Haaren. U kunt dan gewoon binnenlopen. Bent u op maandag verhinderd? Dan komt zij graag bij u langs.
Zoek op facebook Steunpunt Vrijwilligerswerk Haaren. Hierop plaatst zij regelmatig interessante updates over vrijwilligerswerk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *