Ondanks het mooie najaarsweer, ondanks de derby van SVSSS – VCB, is de eerste editie van de Biezenmortelse Bazaar in de Vorselaer een groot succes geweest!
Een aanbod van nieuwe en gebruikte spullen, livemuziek en de combinatie van de gezelligheid onderling tussen standhouders en bezoekers heeft ertoe geleid dat we kunnen spreken van een geslaagd initiatief. Al 95 % van de standhouders heeft na afloop van deze dag al aangegeven dat zij graag weer aanwezig willen zijn bij een volgende editie, dat zegt natuurlijk al genoeg. Dus wij weten zeker dat we in 2017 wederom een Bazaar gaan houden!img_7129
Natuurlijk hebben wij ook wat verbeterpunten gevonden voor de volgende keer, dat kan natuurlijk ook niet anders. Een nieuw idee als dit moet even inwerken in Biezenmortel (en de omliggende dorpen). Maar de doelstelling van de Bazaar: het creëren van saamhorigheid onderling, vinden wij zeker gelukt.
Dus: voor iedereen die niet aanwezig was op zondag 9 oktober 2016: zet de Biezenmortelse Bazaar van 2017 maar vast op de agenda (datum volgt snel), want wij hebben er zin in!img_7128
De activiteitencommissie van de Vorselaer heeft nog veel meer goede ideeën, dus houdt de Wegwijzer vooral in de gaten! Wij zijn ook te vinden op www.devorselaer.nl of via Facebook.
Wil je meedenken over leuke initiatieven, meehelpen bij evenementen of heb je andere suggesties of opmerkingen, laat het ons weten!

img_7123

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *