CROMVOIRT – De politie is op zoek naar mogelijke getuigen van een gewapende overval rond 20.30 uur op een supermarkt aan de Sint Lambertusstraat.

Rond dat tijdstip kwamen twee gemaskerde mannen de supermarkt binnen, waar op dat moment ook nog klanten aanwezig waren. Eén van hen bedreigde het personeel met een vuurwapen en eiste geld. Nadat één van de kassamedewerksters de kassa had geopend haalden de overvallers deze leeg en gingen er vervolgens weer vandoor. Buiten de su[permarkt heeft één van hen vermodelijk nog met het vuurwapen in de lucht geschoten. Niemand raakte gewond.

Signalement
Er is een signalement van de daders:

Overvaller 1: Man, breed postuur en tussen de 1.80-1.90 meter lang. Hij droeg een zwarte bivakmuts en een donkere zonnebril en donkere kleding.
Overvaller 2: Man, normaal postuur en ongeveer 1.70 meter lang. Ook hij droeg een zwarte bivakmuts, een donkere bril en donkere kleding.Logo-Politie

Getuigen:
De politie is op zoek naar getuigen van de overval of mensen die voorafgaand aan de overval iets verdachts hebben gezien in de omgeving. Ook mensen die de daders wellicht hebben gezien tijdens hun vlucht wordt gevraagd contact op te nemen met de politie. Dat kan via 0900-8844 of anoniem: 0800-7000.

Bron: Politie

 

1 Comment

Avarage Rating:
  • 0 / 10
  • H , 18 oktober 2016 @ 17:33

    Volgens mij was het tijdstip waarop het gebeurde eerder nl rond 20.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *