HELVOIRT – De recherche heeft woensdag 8 juni 2016 twee aanhoudingen verricht in het onderzoek naar een schietincident in Dussen eerder dit jaar. In Udenhout hield de politie een 52-jarige inwoner van Helvoirt aan. In Beneden-Leeuwen hielden politieagenten een 32-jarige man uit Helvoirt aan. Een derde verdachte, een 35-jarige man uit Sprang-Capelle, kwam zich zondag aan het bureau melden. Ze zijn voor nader onderzoek en verhoor in de cel gezet.
Jorisakkerstraat 02
Huiszoeking afgelopen woensdag aan Jorisakkerstraat in Helvoirt
De drie arrestanten worden ervan verdacht in de nacht van vrijdag 4 op zaterdag 5 maart 2016 betrokken te zijn geweest bij een schietincident op een woning in de Hartog de Vriesstraat in Dussen. Daar werd die nacht rond middernacht op een woning geschoten, waarbij een ruit is vernield. De bewoners waren ten tijde van het schietincident thuis, maar raakten niet gewond. De politie stelde een uitgebreid onderzoek in. Het spoor leidde naar de aangehouden verdachten. De politie verrichte woensdag, onder het toeziend oog van de rechter-commissaris, huiszoeking in twee woningen in Helvoirt en in een woning in Beneden-Leeuwen. De politie zet het onderzoek voort.
In dezelfde nacht is er ook een woning beschoten in de Helvoirtsestraat in Helvoirt. De politie kon nog geen uitspraak doen of deze beschieting hiermee in verband staat. 
Bron: POLITIE (Zeeland-West-Brabant)

1 Comment

Avarage Rating:
  • 0 / 10
  • Inwoner van helvoirt , 14 juni 2016 @ 03:06

    Word hoe langer hoe gekker daar , kunt erop wachten dat het een keer echt fout gaat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *