Pastoor Wil Smulders (54) verlaat de Nicolaaskerk in Helvoirt en gaat per 1 mei werken in de parochie De Twaalf Apostelen in Wijchen.
Dat maakte hij aan de kerkgangers zaterdagavond bekend. Pastoor Wil Smulders is sinds 1 november 2011 pastoor in de Nicolaaskerk in Helvoirt. Sinds eind oktober van het vorig jaar was bekend dat Smulders in Helvoirt zou vertrekken.
Wil Smulders heeft een benoeming door bisschop De Korte uit Den Bosch in de parochie van De Twaalf Apostelen te Wijchen per 1 mei aanvaard. Daaronder vallen twaalf geloofsgemeenschappen in de omgeving van Wijchen. Wanneer en hoe de vieringen na 1 mei van dit jaar in de Nicolaaskerk Helvoirt plaats vinden maakt het kerkbestuur later bekend. Net als de datum van het afscheid van pastoor Smulders.
Smulders , geboren in Eindhoven, is 54 jaar en volgde zijn opleiding in Tilburg en Den Bosch waar hij door Mgr. Hurkmans in de Sint Jan tot priester werd gewijd op 17 juni 2000. Eerder was hij werkzaam als kapelaan in Gemert, Vught en Tilburg.
Van onze correspondent

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *