Dat zie je op latere leeftijd wel vaker: weer op zoek naar de eerste liefde uit je jeugd. Het lijkt erop dat oude liefde niet roest, maar in dit geval vraagt ene Bertus zich af: wat moet ik met een ouwe vlam?
Op vrijdagmiddag 17 februari, om 14.00 uur en zaterdagavond 18 februari om 20.00 uur speelt Ouderentoneelclub “Hier Zemme” het blijspel in vier bedrijven “Wat moet ik met een ouwe vlam” geschreven door Theo Akkermans onder regie van Frans van Lith. De toneelclub van de Vereniging 55+ Helvoirt bestaat uit 10 enthousiaste leden en is al meer dan een half jaar intensief aan het repeteren. Het decor is opgeknapt en de spelers zijn klaar om een leuk, komisch toneelstuk voor u te brengen.
Het verhaal:
Bertus heeft een rustig leventje….Al een tijdje weduwnaar en alleen wonend, maar hij redt zich wel. Dan krijgt hij een raar telefoontje en een vreemde brief. Een ‘ou-de vlam’ hem wil spreken en ontmoeten. Dit keer geeft het aanleiding voor zijn vrienden en buren om er zich mee te bemoeien. Wat heeft Bertus vroeger allemaal uitgespookt in Amsterdam? En of dat allemaal nog niet genoeg is, komt daar zo’n Amsterdamse lichtekooi ook de boel op stelten zetten. En ze is niet alleen. Ze heeft ook een baby bij zich! Wat heeft Bertus met dat kind te maken? Het zal je maar gebeuren. Word je op je oude dag dan toch nog opa…..?
Het toneelstuk wordt gespeeld in de huiskamer van het HelvoirThuis, Klooster-straat te Helvoirt. De entree bedraagt € 6. Kaarten direct aan de zaal. U bent van harte welkom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *