De Klender

 1. ATB Leyetocht

  18 augustus 2018
 2. Open Dag musicalschool LokaalZes

  18 augustus 2018
 3. Fietsexcursie IVN langs mooie natuurgebieden

  18 augustus 2018 om 09:30 - 14:00
 4. Leyetocht 2018 (41ste)

  19 augustus 2018
 5. Start nieuw schooljaar

  20 augustus 2018

Familie berichten

21 november 2017 Familieberichten op HelvoirtNet

Het is mogelijk om op de nieuwssite van Helvoirt.n...

Oranje Fonds steunt Tandemclub Vught voor het ombouwen van 3 tandems naar E-tandem

Tandemclub Vught organiseert jaarlijks 9 tandemtochten voor mensen met een visuele beperking. Een groep van ongeveer 40 vrijwilligers functioneren daarbij als voorrijder en brigadiers en zij zorgen er ook voor dat er een mooie tandemtocht uitgezet wordt door het Brabantse land van zo’n 50 kilometer. Bij enkele tochten heeft men ook de keuze om een grotere afstand te rijden tot max. 70 kilomter. De tandemtochten worden van april tot begin oktober op zaterdag georganiseerd.

Al enkele jaren heeft de Tandemclub Vught de tandems in eigen beheer. De club zit in een tijd waarin de gemiddelde leeftijd hoger wordt van zowel de voor- als achtterrijders en dat vraagt om aanpassingen van het tandempark. We willen daarom een aantal van de beschikbare tandems meer vermogen geven door ze van een accu te voorzien. Door de toezegging van het Oranje Fonds om onze club te sponsoren voor een bedrag van € 2700,- kunnen wij weer 3 tandems laten ombouwen. Hier zijn wij als vereniging natuurlijk zeer blij mee want, door het ombouwen van de tandems naar E-tandem, kunnen velen nog jaren langer van onze tochten blijven genieten.

Zaterdag 18 augustus zit onze zomerstop er weer op en stappen we weer met veel plezier op onze tandems, dit keer vertreken we vanuit Oisterwijk.
Bent u misschien geinteresseerd om als visueel gehandicapte of als voorrijder bij onze club aan te sluiten neem dan contact op met Angela van Meer angelavanmeer@live.nl).

Het Oranje Fonds steunt sociale initiatieven in Nederland en het Caribische deel van het Koninkrijk. Het afgelopen jaar ondersteunde het met 31 miljoen euro zo’n 9.300 initiatieven die ervoor zorgen dat mensen elkaar ontmoeten, minder eenzaam zijn, begrip krijgen voor elkaar en zich inzetten voor een ander. Het Oranje Fonds wordt o.a. gesteund door de Nationale Postcode Loterij, De Lotto en door Vrienden en bedrijven.

Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima zijn sinds de oprichting het beschermpaar van het Oranje Fonds.

Met meer dan 800 kinderen een geslaagde MOVE SPORTZOMER!
Opening KVW Helvoirt (video)

CC Corvers Column

12 augustus 2018 Corvers Column: Stappen

De gemeente wil zich de komende tijd richten op ee...

Rubriek: Huyswerk

16 maart 2018 Huiswerk: ‘Wij makelaars, kunnen het mooi vertellen’.

Sedum, wadi’s, bergbezinkbakken en retentievijvers...

8 augustus 2018 in Voorpagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.