De zomer is voorbij, tijd voor een muzikale uitdaging!

Hou je van muziek? Speel je al een poosje met de gedachte om bij een koor te zingen of gitaar te spelen? Niet langer uitstellen, maar kom donderdag 12 oktober kijken bij de open repetitie avond van Da Capo! Da Capo is een gezellige vereniging voor wie de unieke combinatie van zingen en gitaarspelen met een groep niet vreemd is! Ieder wie dit leuk lijkt en houdt van muziek maken is van harte welkom.
Tijdens de open repetitie leren we (een deel van) een meerstemmig lied en laat Da Capo horen wat voor nummers nog meer in het repertoire zitten. De open repetitie avond is van 20.00 tot 22.00 uur in de oefenruimte aan de Heesakker 6 te Haaren.
Na de herfstvakantie starten er weer nieuwe gitaarlessen waar je je nog voor aan kunt melden. Lessen voor beginners zijn van 19.00 tot 20.00 uur. De lessen zijn zowel voor mannen, vrouwen als kinderen vanaf 10 jaar.
Voor meer informatie kijk op onze website: www.dacapo-zang-gitaar.nl of neem contact op voor een proefles: Karin van den Boer 06 – 287 63 068, bestuur@dacapo-zang-gitaar.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *