Om vijf voor 12 kwam vandaag er een melding binnen van een ongeval op de Molenstraat te Helvoirt. Twee brommerrijders uit Leiden reden daar gepakt met bagage en een tent richting Haaren. Ze gingen samen hier ergens op vakantie.
Ter hoogte van de Voort wilde ze linksaf de Voort inrijden en werden daarbij over het hoofd gezien door een automobiliste die rechtdoor wilde richting Haaren. De vrouw had niet in de gaten dat beide brommerrijders links af wilde en reed frontaal tegen deze twee vakantiegangers aan.
Ambulance en Politie waren snel ter plaatse. een bromfietser kon ter plekke door het ambulance personeel behandeld worden. De andere moest mee naar het ziekenhuis voor verder onderzoek. De vrouw bleef ongedeerd. Buurtbewoners schoten te hulp om de brokstukken mee op te ruimen. De auto is zwaar beschadigd en de brommer zijn beide waarschijnlijk totall los. De Molenstraat is enige tijd afgesloten geweest en het verkeer moest even over de fietspad.

Hekvoirt
Foto: Bart Meesters

Hekvoirt ff
Foto: Bart Meesters

Hekvoirt 1
Foto: Bart Meesters

Fotos: Bart Meesters

4 Comments

Avarage Rating:
 • 0 / 10
 • Leo deBrouwer , 27 juni 2016 @ 16:51

  ik was een van de hulpverleners bij dit ongeval, jammer dat er zo omgegaan wordt met de hulpverleners. (heb er toch heel de zaterdag moeite mee gehad samen met mijn vrouw)

 • Marinka van Ooijen , 28 juni 2016 @ 12:36

  Geachte heer de Brouwer,
  Als moeder van 1 van de jongens wil ik u juist hartelijk danken!!
  Kunt u aangeven hoe er met u is omgegaan?
  Wij zijn het eea allemaal ook nog aan het verwerken en het bevreemd ons zeer dat de brommers niet zijn afgevoerd van het ongeval en dat wij zelf alles hebben moeten regelen en nog steeds doen.
  Wij hebben ook verder niets meer mogen vernemen van de Politie.
  Ik heb begrepen dat mijn zoon inmiddels kontakt heeft gezocht via een ander kanaal met u.
  Nogmaals wij als ouders vinden u een held!

  • Leo de Brouwer , 28 juni 2016 @ 17:59

   Ik heb gedaan wat in mijn vermogen lag en mijn ontfermt over die twee Luke zijn letsel viel volgens mij mee en heb toen mij bekommert over Erik die mijn hulp nodig had mijn vrouw is bij luke gebleven . Voor ons nog steeds een film ik reed er achter we waren zo geschrokken ze hebben het goed afgebracht .als je iets wil weten bellen mag altijd

 • Jenny Bakker , 1 juli 2016 @ 15:11

  Beste mijnheer Brouwer, eerst wil ik u heel hartelijk bedanken dat u zich zo goed over onze zoon Erik hebt ontfermt misschien een wat late reactie maar ik begreep dat erik al contact met u heeft gehad. Woensdag hebben wij zelf de brommers van de jongens gehaald en hebben ook de plek van het ongeval gezien, wat hebben ze een geluk gehad. Ik kan mij voor stellen dat u en uw vrouw de film terug zien, ik kan me er een beeld bij vormen, hopelijk gaat wat beter met jullie , onze kinderen lopen nog echt niet lekker, en ook wij verbazen ons over de afhandeling van deze zaak . Maar u valt niks te verwijten , in mijn ogen een man met het hart op de juiste plek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *