EHBO vereniging Sint Lucas Helvoirt vierde zaterdagavond in de Bolle Keizer te Helvoirt haar 75 jarig bestaan. Vicevoorzitter Will van Rooij van EHBO Sint Lucas Helvoirt ontving van bureaumedewerker Timmers de Dr. de Groot penning in zilver vanwege het bereiken van haar 75 jarig jubileum.
img_7035-hans-timmers-en-will-van-rooij
Foto: Dhr. Timmers en Will van Rooy (voorzitter EHBO Helvoirt)
De jubilerende club reikte aan wethouder Johan van de Brand van de gemeente Haaren het eerste jubileumboek uit met daarin de wapenfeiten en de geschiedenis van de club.
img_7037-will-van-rooij-en-johan-vd-brand
Foto: Wethouder v.d. Brand ontving het eerste jubileumboek
Marion Spierings (62) uit Cromvoirt kreeg het verenigingsinsigne in goud uit handen van bureaumedewerker EHBO Noord Brabant Hans Timmers als 40 jarig EHBO-lid.
img_7032-marion-spierings-en-hans-timmers
Foto: Marion Spierings (62) kreeg het Verenigingsinsigne in goud
De bureaumedewerker uit Helmond sprak met lof over haar inzet voor de vereniging. Zij is vaak heel actief met hulp bij evenementen, het zogenaamd posten. Nog belangrijker vond Timmers haar kwaliteiten als lotus. Een lotus beeld een slachtoffer levensecht uit. Het feit van 35 jaar actief zijn als lotusslachtoffer bij de EHBO-vereniging zorgde volgens Timmers voor de uitreiking van het gouden insigne.

Van onze correspondent
20161016_100023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *