[vc_row rt_row_background_width=”fullwidth” rt_row_content_width=”default” rt_row_style=”default-style” rt_row_height=”” rt_column_gaps=”” rt_row_shadows=”” rt_row_borders=”” rt_bg_effect=”classic” rt_bg_image_repeat=”repeat” rt_bg_size=”cover” rt_bg_position=”right top” rt_bg_attachment=”scroll” rt_bg_layer=”” rt_bg_video_format=”self-hosted”][vc_column rt_bg_effect=”classic” rt_bg_image_repeat=”repeat” rt_bg_size=”auto auto” rt_bg_position=”right top” rt_bg_attachment=”scroll”][vc_column_text]
Dinsdag 21 november, voorstelling 20.30u – special
Mari van de Ven – Beautycollege+ ladies night (vanaf 19.00)
Tijdens het Beautycollege deelt Mari alle geheimen over haar, make-up en huidverzorging, vertelt hij alle ins en outs van het vak én beantwoordt hij al je vragen. Tijdens de ladies night zullen er in de foyer leuke stands te vinden zijn! Alles staat deze avond in het teken van de vrouw.
Donderdag 23 november, 20.30 – kamermuziek
Tobias Borsboom & Poitr Jasiurkowski
Een rasviolist, Piotr Jasiurkowski. “Opwindend” en “ontroerend” zijn de reacties als zijn naam valt. Tobias Borsboom studeerde aan het Conservatorium van Amsterdam bij Jan Wijn. De pianist heeft diverse concoursen gewonnen. Tijdens dit concert spelen zij stukken van Mozart, Brahms, Paderewski en Wieniawski.
Zaterdag 25 november, 20.30 uur – muziek
I’m a Soulman – The Soul of STAX (reprise)
‘I’m a Soulman’ is een authentieke en opzwepende soulshow gebaseerd op het opmerkelijke verhaal van het legendarische platenlabel STAX. Het is 1958 en Amerika wordt geteisterd door rassenrellen als juist op dat moment een blanke broer en zus besluiten om een platenlabel te beginnen dat zich richt op zwarte artiesten.
Zondag 26 november, 20.30 uur – cabaret & kleinkunst
Marc de Hond – Wie bang is krijgt klappen (reprise)
Het leven van Marc de Hond werd overheerst door angsten. Totdat alles waar hij bang voor was hem overkwam. Tot zijn eigen verbazing kwam hij optimistischer en sterker dan ooit uit deze periode. In zijn voorstelling legt Marc uit hoe het hem lukte zijn angsten te overwinnen. Marc legt uit waar angst vandaan komt, wat je er tegen kunt doen en hoe hij zelf zijn angsten weer terug wist te brengen tot de juiste proporties.
Vrijdag 1 december, 20.30 uur – cabaret
Sara Kroos – Zonder verdoving (try-out) – UITVERKOCHT!
Sara Kroos is snoeihard, snoeilief maar bovenal schaamteloos grappig. Niemand anders laat u zo alle hoeken van de zaal zien als zij. ‘Zonder verdoving’: wat ben je zonder je werk, je gezin, je bedachte veiligheden, het sussen en het wegstoppen? Rauw. Onveilig. Maar wakker. Dat is Kroos. De nieuwe Kroos gaat pijn doen, maar vooral van het lachen.
Zaterdag 2 december, 20.30 uur – muziek
Shirma Rouse – Aretha! The Queen of Soul!
Aretha Franklin werd op 25 maart 75 jaar. In de theatervoorstelling ‘Aretha! The Queen of Soul’ vieren we haar leven en muziek. De voorstelling geeft het publiek een uniek kijkje in het leven van Aretha Franklin, de vrouw, moeder en mens achter die soulstem. Onder begeleiding van een achtmans formatie zingt Shirma Rouse ‘Think’, ‘Respect’ en vele andere favorieten.
Donderdag 7 & vrijdag 8 december, 20.30 uur – toneel
Opvliegers 3 – New York! New York! (try-out)
Opvliegers is terug! Schnabbelzangeres Lydia is in het nieuws gekomen met een gênant filmpje. Ze wil daarom even weg uit Nederland. Ze gaat naar New York! Ze ontmoet in New York drie vrouwen met dezelfde leeftijden en dezelfde kwalen. Allemaal hebben ze op hun eigen manier last van de overgang. Samen ontdekken ze de stad die nooit slaapt…
Zaterdag 9 december, 15.00 uur – jeugd & familie
Tom’s Magische Speelgoedwinkel (5+) – Een winterse familiemusical (try-out)
In een prachtig kleurrijke speelgoedwinkel woont Tom. Elke avond komt de winkel tot leven! De populaire superheld Hercules is dan ook zijn beste vriend. Met kerst verschijnt Hercules’ jaloerse vijand Hades, zijn doel is om de winkel in duisternis te hullen. Tom zal al zijn krachten moeten gebruiken om zijn ‘thuis’ te redden! Kom verkleed en maak kans op een mooie prijs!
Donderdag 14 december, 14.30 uur – matinee: muziek
Weet je nog wel – met o.a. Maaike Widdershoven | incl. koffie/thee & iets lekkers na afloop
Maaike Widdershoven, Tony Neef en Ruud Bos vormen een hartverwarmend trio dat het publiek met hun programma een onvergetelijke middag bezorgt. Een ode aan het Nederlandse cultuurgoed met tijdloze liedjes en verhalen uit hun rijke beroepsleven. Een feest der herkenning met nummers van onder anderen André Hazes, Toon Hermans en Annie M.G. Schmidt.
Zaterdag 16 & zondag 17 december, div. tijden – te gast: musical
Theatergroep Spring – Spring in een kerstbal
Het is kerst in het dorpje Springdal! Alleen in Springdal vieren ze kerst op een net wat andere manier dan in de rest van de wereld. De goede fee zorgt er samen met de Lakei voor dat iedereen in het dorpje Springdal tevreden en gelukkig is. En wat gebeurt er als de kerstklokken luiden? Het lijkt wel alsof de tijd stil staat…
Donderdag 21 december, 20.30 – cabaret
Karin Bruers – Bruers haalt uit – laatste kaarten!
Karin is weer terug met een solovoorstelling in het theater! Dit keer heeft ze Nol Havens meegenomen. Nol is haar muzikant en persoonlijk entertainer. Hij zorgt dat het niet helemaal uit de hand loopt. Ze haalt in haar nieuwe voorstelling uit naar alles wat voor haar voeten heeft gelopen. Iedereen moet eraan geloven. Maar wie uithaalt, kan een haal terug verwachten.
Zaterdag 23 december, 20.30 uur – muziek
Mathilde Santing & Thijs Borsten – Santing is coming to town
Santing en Borsten presenteren een uniek kerstconcert waaraan iedereen zich kan opwarmen. Vol traditionele kerstliedjes met een poppy twist! De stem van Mathilde, die met de jaren alleen maar mooier wordt, maakt van dit optreden vol sfeervolle kersthits een waar eindejaarscadeautje.
Vrijdag 29 december, 14.00 uur – jeugd & familie
Frozen Kindermiddag – met o.a. Elsa, Anna & Olaf
Kom knutselen aan de Frozen glitterknutseltafels, schuif aan bij de Frozen High Tea van Jumbo Vught, doe mee aan de leuke dansjes van prinses Anna, laat je prachtig schminken, zing heel hard mee bij de mooie liedjes van prinses Elsa, geef sneeuwpop Olaf een dikke knuffel en eet na afloop een lekkere pannenkoek bij Het Betoverde Bos in Esch of Het Wonderbos in Cromvoirt.
Vrijdag 29 december, 20.00 uur – te gast: cabaret
Marga du Maine – Zo nieuwsgierig ben ik niet
In ‘Zo nieuwsgierig ben ik niet’ neemt Marga de dagelijkse problemen onder de loep en laat ze u zien hoe ze werkelijk denkt over bepaalde zaken, in tegenstelling tot wat de mensen willen dat ze denkt. Hoe en op welke momenten in het leven neem je de juiste beslissingen en hoe ga je daar als jonge vrouw mee om?

Vliertstraat 6, 5261 EL VUGHT | T 073-751 80 44 (keuze 3) | www.theaterdespeeldoos.nl

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *