[vc_row rt_row_background_width=”fullwidth” rt_row_content_width=”default” rt_row_style=”default-style” rt_row_height=”” rt_column_gaps=”” rt_row_shadows=”” rt_row_borders=”” rt_bg_effect=”classic” rt_bg_image_repeat=”repeat” rt_bg_size=”cover” rt_bg_position=”right top” rt_bg_attachment=”scroll” rt_bg_layer=”” rt_bg_video_format=”self-hosted”][vc_column rt_bg_effect=”classic” rt_bg_image_repeat=”repeat” rt_bg_size=”auto auto” rt_bg_position=”right top” rt_bg_attachment=”scroll”][vc_widget_sidebar sidebar_id=”sidebar-1″][vc_single_image image=”31352″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]Theater de Speeldoos neemt dit seizoen voor het eerst deel aan het Nationaal Theaterweekend. Tijdens dit weekend kan iedereen voor slechts € 10,00 per kaartje naar een voorstelling! Geniet van een mooie avond cabaret, luister naar Hollandse deuntjes of kom gezellig met het hele gezin naar de jeugd- & familiedag! Let’s meet in het theater!

De Meisjes met de Wijsjes – Tegeltjeswijsheid

26-01, 20.30u

De Meisjes met de Wijsjes is dé Nederlandse vocalpopgroep, die haar zangtalent en vierstemmige arrangementen van bekende, Nederlandstalige nummers combineert met een flinke dosis humor. In ‘Tegeltjeswijsheid’ onderzoeken zij op eigenzinnige en geestige wijze de Nederlandse volksaard. Die Typische Nederlander … bestaat die eigenlijk wel?

Martijn Kardol – Bang (cabaret)    27-01, 20.30u

Martijn Kardol won in één theaterseizoen alle prijzen op het Leids Cabaret Festival en Groninger Studenten Cabaret Festival. Iets wat nog geen cabaretier ooit eerder is gelukt. In zijn cabaretdebuut ‘Bang’ neemt deze doodgewone jongen uit Barneveld, zijn publiek mee in zijn wonderlijke wereld vol creatieve observaties en oplossingen. Actuele thematiek verweven in geestig cabaret- De Volkskrant ****

Juf Félice & Trio Krul     28-01

Babyconcert (0-1,5 jr), 9.30u
Bij Het Babyconcert zitten de baby’s, ouders én de musici op een groot kleed. De afwisseling tussen prachtige klassieke muziek, stilte, klankkleuren, luisteren en interactie maakt Het Babyconcert tot een rustgevende, maar ook een actieve ervaring voor de allerjongsten.
Dreumes- en Peuterconcert (1,5-3 jr) om 10.15u
Geniet samen met jouw dreumes van vrolijke klassieke muziek, op het grote kleed. De dreumessen spelen mee met kiekeboespelletjes, ze dansen mee en krijgen spelmateriaal om zelf muziek te maken. Een concert voor verwonderde oortjes, dansende voetjes en wiebelende billetjes!
 

jeugd & familie 4 – 10 jr | Mad Science – FUN down to a science      28-01, 14.00 uur

Laat je wegblazen door Mad Science! In De Krachten van Lucht neemt de Mad Professor je mee in een wervelende show over de kracht van lucht. Bij Funstation Droogijs worden een aantal gave experimenten uitgevoerd met droogijs. Een activiteit vol spanning beleef je bij Funstation Statische Elektriciteit. Het perfecte funstation voor de durfal. Verder kun je je eigen kneedbal maken om mee naar huis te nemen bij Funstation Putty. De middag wordt afgesloten met een lekker borrelend drankje!
Het Nationaal Theaterweekend is van vrijdag 26 t/m zondag 28 januari in Theater de Speeldoos in Vught. Entree per voorstelling: € 10,00. Kaarten zijn te reserveren via tel. 073-656 55 88 (werkdagen van 13.00u tot 17.30u) of op www.theaterdespeeldoos.nl.[/vc_column_text][vc_widget_sidebar sidebar_id=”sidebar-4″][/vc_column][/vc_row]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.