Van 23 september tot en met 6 november trekt Fanfari Bombari door Brabant via Haaren, Sint-Michielsgestel, Heusden en Vught.

Fanfari Bombari is een buitengewone muziektheatervoorstelling, met 1000 amateurs, lokale koren, brassband, een accordeonvereniging en een sambaband. Met vier professionele acteurs en Gerard van Maasakkers. Op vier fantastische speellocaties met de karakteristieke bijzonderheden die eigen zijn aan het prachtige Brabantse landschap
Gerard van Maasakkers en vier professionele acteurs brengen via een spetterende muziektheatervoorstelling het verhaal van twee rivaliserende fanfares die strijden om de beste Jeroen Bosch-voorstelling. Met een spannende verboden liefde die Gerard van Maasakkers op eigen muzikale wijze toch naar een happy end van dit muziekfeest weet te brengen.
De première van deze muziektheatervoorstelling vindt plaats op het terrein van Landpark Assisië in Biezenmortel op 23, 24, 25 september. Met een fantastische bijdrage van heel veel muziekkanten uit Haaren en omstreken en een kleine rol voor de burgemeester van Haaren, Jeanette Zwijnenburg.
Over Fanfari Bombari
De muziektheatervoorstelling Fanfari Bombari speelt zich af op vier prachtige Brabantse buitenlocaties: Landpark Assisië in Biezenmortel – Gemeente Haaren, De Ruwenberg in Sint-Michielsgestel, De Burcht in Heusden en Fort Isabella in Vught. Samen met 1.000 amateurs van lokale harmonieën, koren, brassbands, maar ook een accordeonvereniging, een smartlappenkoor en een sambaband wordt in de vier gemeenten al druk gerepeteerd. Er zijn vier fantastische speellocaties gevonden met de karakteristieke bijzonderheden die eigen zijn aan het prachtige Brabantse landschap.
FANFARI BOMBARIFanfari Bombari première in Biezenmortel
Bijzonder om te vermelden: aan Fanfari Bombari werken zo’n duizend amateurmuzikanten mee! De deelnemende muzikanten in Biezenmortel zijn: Harmonie Kunst Adelt, Muziekvereniging Sint Gregorius, Muziekvereniging Sint Willibrordus, Zang-en gitaarvereniging Da Capo.
Informatie:
Kaartverkoop via www.fanfaribombari.nl. Een ticket kost slechts €7,50 en geeft toegang tot een muziektheatervoorstelling voor de héle familie.
Fanfari Bombari en Jheronimus Bosch 500
Fanfari Bombari maakt deel uit van de manifestatie Jheronimus Bosch 500. De gemeenten participeren op geheel eigen wijze in de Bosch 500-manifestatie. Rondom de woon- en werkplaats van Jheronimus Bosch en midden in het Brabantse land zal komende herfst deze komische en spannende familievoorstelling te zien en te horen zijn. Fanfari Bombari is een project van, voor en door Brabanders.
Fanfari Bombari credits:
Bart van Dongen schreef de composities voor de orkesten en de koren.
Tekst: Wiske Sterringa
Regie: Tet van der Donk
Spel: Gerard van Maasakkers, Dian Krijnen, Natasja van Tilburg, Mattanja Lennings en Nick van Kuipers
Muziek: 24 lokale muziekverenigingen, Gerard van Maasakkers en gitarist Stephan Jankowski

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *