Mijn naam is Tanika de Koning en 4 maart organiseren wij op kasteel Maurick een Magische Charity Masquerade Ball Fairytale met dresscode voor het goed doel. Voor Stichting Tanika en wishambulance. We willen Mensen met een lichamelijke handicap helpen voor betere levens kwaliteit denk hieraan weg kunnen, reizen, douchen en goede woning met verzorging.
Het is een benefit avond maar ook een magisch sprookje iedereen gaat gemaskerd naar het bal en de dames dragen bijv. een bal/gala jurk en de mannen een smoking met masker om maar een voorbeeld te noemen thema is Fairytale dus creativiteit heeft geen limits! De avond is gevuld met geweldige optredens van dans tot zang van soul,klassiek,vintage en meer o.a bijv. Sanne Mallant ook wel bekend van The Voice of Holland komt optreden.
Mensen komen binnen over de redcarpet en worden gefotografeerd net zoals in Hollywood. Er komt ook een modeshow van Tanika de Koning Haute couture jurken worden geshowd. Ook word er kunst geveild Richard van Ekeren die ook op North sea jazz heeft geƫxposeerd heeft een kunstwerk gedoneerd en de kunstwerken van Tanika de Koning komen tenoonstelling getoont en zijn deze avond te koop. Alles gaat naar het goede doel. Charity Masquerade ball/benefit avond. Een echt bestaand sprookje word het. We horen graag van jullie tel: 0523657641 tanika-art@live.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *