De Klender

 1. Cellokwartet Ferschtman

  24 mei 2018 om 20:30 - 23:00
 2. Jan Akkerman & band – 70 Anniversary Tour

  25 mei 2018 om 20:30 - 23:00
 3. Lenteachtige muziek

  26 mei 2018 om 20:00
 4. Rob Scheepers – Kom maar op (try-out)

  26 mei 2018 om 20:30 - 23:00
 5. Eerste Communie

  27 mei 2018 om 13:00

Familie berichten

21 november 2017 Familieberichten op HelvoirtNet

Het is mogelijk om op de nieuwssite van Helvoirt.n...

KVW organiseert 48e KinderVakantieWeek!

Helvoirt, 6 december 2017 – KinderVakantieWerk Helvoirt (KVW) organiseert dit jaar uiteraard weer de spetterende, gezellige en actieve KinderVakantieWeek! D’n Inbreng en de Rolschaatsbaan zullen weer worden omgetoverd tot een waar kinderparadijs, waar kinderen zich weer met vele activiteiten kunnen vermaken. De KinderVakantieWeek is dit jaar van maandag 6 tot en met vrijdag 10 augustus 2018, zoals voor velen van u bekend de 5e week van de ‘grote’ vakantie. Houdt u alvast rekening met uw vakantieplanning, zodat uw kinderen dit jaar weer gezellig mee kunnen doen?

Alle werkgroepsleden zijn uiteraard al druk in de weer om rond het thema van komend jaar een verrassende en spannende week te organiseren. Wat dit thema komend jaar zal zijn, blijft natuurlijk nog even een verrassing. Anders dan u van ons gewend bent, zullen dit jaar de aanmeldingen geheel digitaal verlopen. Vanaf twee weken voor de ‘grote’ vakantie zal inschrijven via www.kvwhelvoirt.nl mogelijk zijn. U ontvangt hier  op dat moment nog bericht over.

Elk jaar nemen ruim 270 kinderen deel aan deze fantastische week. Tijdens deze week zijn er 4 verschillende programma’s in verschillende leeftijdscategorieën.

Programma peuters                                                               1 dag (woe)

Programma kleuters                                                               4 dagen (ma,di,do,vrij)

Programma groep 3 t/m 5                                                     5 dagen (ma t/m vrij)

Programma groep 6 t/m B1                                                  5 dagen (ma t/m vrij)

De programma’s bestaan uit kringspelen, creatief, bosspelen, zeskamp, speurtocht enz enz. de oudste groep begint de KVW met een kamp van één overnachting op een kampeeradres. Alle programma’s zijn gevarieerd en aantrekkelijk van samenstelling, zodat uw kind zich nooit verveelt!

Jongeren uit de eerste brugklas van de middelbare school zijn ook van harte welkom. Als brugklasser heb je de keuze of je mee wil gaan op kamp of mee wil helpen bij De Vliegende Brigade (DVB). Ben je 14 jaar, mag je na overleg met het Dagelijks Bestuur ook mee helpen als leiding bij Peuters / Kleuters. Ook bieden wij maatschappelijke stages aan. Dus als je hier interesse in hebt, dan horen we dat graag!

De kinderen die in Helvoirt en Cromvoirt naar de basisschool of naar peuterspeelzaal Hummelhonk gaan, krijgen twee weken voor aanvang van de zomervakantie bericht dat inschrijven via www.kvwhelvoirt.nl mogelijk is. Ook het programma, het reglement van deelname en het contactformulier is hier rond die tijd te vinden. Deelneming aan de KVW geschiedt op volgorde van aanmelding.

KVW draait geheel op vrijwilligers. Tijdens de week zijn er ruim 100 vrijwilligers actief! Een overweldigend aantal, maar meestal te weinig om alle kinderen te kunnen laten deelnemen. Heeft u / heb je zin en tijd om mee te helpen, laat het ons even weten. Het liefst gedurende de gehele week maar ook voor één of meerdere dagen bent u / ben jij van harte welkom!

Noteer 6 tot en met 10 augustus alvast in uw agenda!

Pastor James zoekt jeugdigen voor kerstverhaal
37e Winterwandeling Te Voet Te Veld

CC Corvers Column

19 mei 2018 Column: Boxtel of Vught

Helvoirt gaat naar Vught, Haaren naar Oisterwijk e...

Rubriek: Huyswerk

16 maart 2018 Huiswerk: ‘Wij makelaars, kunnen het mooi vertellen’.

Sedum, wadi’s, bergbezinkbakken en retentievijvers...

6 december 2017 in Voorpagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *