KVW organiseert 46e KinderVakantieWeek!

– KVW in het Wilde Westen!-

Helvoirt, 4 juli 2016 – KinderVakantieWerk Helvoirt (KVW) organiseert dit jaar uiteraard weer de spetterende, gezellige en actieve KinderVakantieWeek! D’n Inbreng en de Rolschaatsbaan zullen weer worden omgetoverd tot een waar kinderparadijs, waar kinderen zich weer met vele activiteiten kunnen vermaken. De KinderVakantieWeek is dit jaar van maandag 22 augustus tot en met vrijdag 26 augustus, zoals voor velen van u bekend de 5e week van de ‘grote’ vakantie. Het thema voor dit jaar is: ‘KVW in het Wilde Westen’
Alle werkgroepsleden zijn uiteraard al druk in de weer om rond dit thema een verrassende en spannende week te organiseren. Zoals u van ons gewend bent worden twee weken voor het begin van de zomervakantie de programmaboekjes verdeeld op de basisschool, met hierin de aanmeldformulieren. Daarnaast kunt u uw kinderen ook opgeven via de website: www.kvwhelvoirt.nl!
Elk jaar nemen ruim 270 kinderen deel aan deze fantastische week. Tijdens deze week zijn er 4 verschillende programma’s in verschillende leeftijdscategorieën:
Programma peuters 1 dag (woe)
Programma kleuters 4 dagen (ma,di,do,vrij)
Programma groep 3 t/m 5 5 dagen (ma t/m vrij)
Programma groep 6 t/m B1 5 dagen (ma t/m vrij)
De programma’s bestaan uit kringspelen, creatief, bosspelen, zeskamp, speurtocht enz enz. De oudste groep begint KVW met een kamp van één overnachting op een kampeeradres. Alle programma’s zijn gevarieerd en aantrekkelijk van samenstelling, zodat uw kind zich nooit verveelt!
Jongeren uit de eerste brugklas van de middelbare school zijn ook van harte welkom. Als brugklasser heb je de keuze of je mee wil gaan op kamp of mee wil helpen bij de Vliegende Brigade (DVB). Ben je 14 jaar, mag je na overleg met het Dagelijks Bestuur ook mee helpen als leiding bij Peuters / Kleuters. Ook bieden wij maatschappelijke stages aan. Dus als je hier interesse in hebt, dan horen we dat graag!
De kinderen die in Helvoirt of Cromvoirt naar de basisschool of naar peuterspeelzaal Hummelhonk gaan, krijgen twee weken voor aanvang van de zomervakantie een programmaboekje. Andere kinderen die elders naar school gaan óf kinderen uit andere dorpen, kunnen dan het programmaboekje met opgave formulier bij het secretariaat ophalen, op de website vind je het adres. Deelneming aan de KVW geschiedt op volgorde van aanmelding.
KVW draait geheel op vrijwilligers. Tijdens de week zijn er ruim 100 vrijwilligers actief! Een overweldigend aantal, maar meestal te weinig om alle kinderen te kunnen laten deelnemen. Heeft u / heb je zin en tijd om mee te helpen, laat het ons even weten. Het liefst gedurende de gehele week maar ook voor één of meerdere dagen bent u / ben jij van harte welkom!
Mocht u meer informatie willen, u wilt zich aanmelden als vrijwilliger, uw kind aanmelden of u heeft een andere vraag? Kijk dan op onze website: www.kvwhelvoirt.nl!

Noteer 22 tot en met 26 augustus alvast in uw agenda! kvw-logo2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *