[vc_row rt_row_background_width=”fullwidth” rt_row_content_width=”default” rt_row_style=”default-style” rt_row_height=”” rt_column_gaps=”” rt_row_shadows=”” rt_row_borders=”” rt_bg_effect=”classic” rt_bg_image_repeat=”repeat” rt_bg_size=”cover” rt_bg_position=”right top” rt_bg_attachment=”scroll” rt_bg_layer=”” rt_bg_video_format=”self-hosted”][vc_column rt_bg_effect=”classic” rt_bg_image_repeat=”repeat” rt_bg_size=”auto auto” rt_bg_position=”right top” rt_bg_attachment=”scroll”][vc_single_image image=”43489″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”link_image”][vc_column_text]HELVOIRT – 4 december. In de Nicolaaskerk te Helvoirt is op zondag 16 december een kerstconcert met medewerking van het Nicolaaskoor onder leiding van Henk van der Sanden die het koor ook met piano begeleidt. Aan het kerstconcert werkt verder mee Het Middenkoor , dat staat onder leiding van Anneke Hageman – van der Horst. Organist is Leon Boons. Harpeniste is Valérie Rijckmans.
Aanvang 19.00 uur. De kerk is open vanaf 18.30 uur. De toegang is gratis. In de pauze is er warme chocolademelk en kerstbrood.
Van onze correspondent[/vc_column_text][vc_widget_sidebar sidebar_id=”sidebar-4″][vc_message message_box_style=”3d”]Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net[/vc_message][vc_column_text]
 
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

1 Comment

  • jan Lenaers , 14 november 2019 @ 14:11

    Erg jammer dat er zoveel sites zijn over de nicolaaskerk en de parochie Ik vind het een warboel Heel veel van die sites zijn achterhaald of al jaren niet meer bijgehouden Waar kan ik iets vinden over het kerstconcert van dit jaar Zou ik de enige zijn die het niet kan vinden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *