Er is na het recente bezoek van de Commissaris van de Koning meer duidelijkheid gekomen over de toekomst van de gemeente Haaren. Dat de gemeente niet als geheel zal worden heringedeeld is vrijwel zeker. Van de Donk noemde het proces van ontvlechting van de huidige dorpen ‘een complexe dans’. Na de raadsvergadering van oktober zal het proces dankzij de benoeming van een procesbegeleider vanuit de provincie met verhoogde aandacht (en snelheid) worden aangepakt.
De meerderheid van de Helvoirtse bevolking heeft zich destijds uitgesproken te willen aansluiten bij Vught. De maatschappelijke en zakelijke orientatie is en was vanuit Helvoirt gericht op Vught en Den Bosch.
Helvoirt.net sluit graag aan bij de actualiteit en zet de blik op de toekomst. U zult daarom in de toekomst ook steeds meer berichten uit en over Vught aantreffen op deze site. Uiteraard rekent Helvoirt.net erop dat de nieuwswaarde van onze drukbezochte site opgemerkt wordt in Vught en dat zij de site ook gaan benutten voor het plaatsen van berichten.
KLIK OP “VUGHT” BOVENAAN IN DE MENUBALK
Webredactie Helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *