[vc_row rt_row_background_width=”fullwidth” rt_row_content_width=”default” rt_row_style=”default-style” rt_row_height=”” rt_column_gaps=”” rt_row_shadows=”” rt_row_borders=”” rt_bg_effect=”classic” rt_bg_image_repeat=”repeat” rt_bg_size=”cover” rt_bg_position=”right top” rt_bg_attachment=”scroll” rt_bg_layer=”” rt_bg_video_format=”self-hosted”][vc_column rt_bg_effect=”classic” rt_bg_image_repeat=”repeat” rt_bg_size=”auto auto” rt_bg_position=”right top” rt_bg_attachment=”scroll”][vc_single_image image=”36417″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]Met het Wandelevenement : “Heel Haaren wandelt” op 2 april aanstaande, zetten we graag onze gemeenschap in beweging. Mocht u niet uit Haaren komen dan bent u natuurlijk ook meer dan welkom om aan deze bourgondische wandeltocht deel te nemen.
Tijdens de wandeltocht kunt u genieten van lokale lekkernijen die u worden aangeboden door Haarense ondernemers. Hiermee willen we duidelijk maken dat ons deel van Brabant een bourgondische inslag heeft. Gemoedelijk en gezond genieten zijn voor de inwoners van Haaren belangrijke verworvenheden.
Dit jaar hebben we gekozen voor nieuwe routes. U wandelt door het prachtige natuurgebied de Kampina waar we routes hebben uitgezet van 6, 12 en 22 KM.
De Kampina is een natuurgebied met bos, heide en beekdalen. Dit is een uniek gebied in het hart van de stedendriehoek Tilburg, ‘s-Hertogenbosch en Eindhoven. U beleeft, ervaart en geniet op deze wandeldag. Een betere en smaakvollere ontdekking van Haaren is bijna niet denkbaar en u bent nog in beweging ook!
Na afloop is er gelegenheid om onder het genot van een drankje, een hapje en muziek uitgebreid terug te blikken op de wandeltocht.
Praktische informatie:
Datum 2 april 2018 ( 2e paasdag)
Afstanden: 6 km, 12 km en 22 km
Locatie: begin- en eindpunt is bij restaurant Herberg van Boxtel in Haaren
Inschrijven: inschrijven kan tot en met 30 maart via www.haareninbeweging.nl
Starttijden:
22 km start tussen 10.30 en 11.00
12 km start tussen 11.30 en 12.30
6 km start tussen 12.30 en 13.00
Kosten deelname:
5 km : kinderen(<13 jr) € 1,50, volwassenen ( ≥ 13 jr) € 3,00
10 km: kinderen(<13 jr) € 2,00, volwassenen ( ≥ 13 jr) € 4,00
22 km: kinderen(<13 jr) € 2,50, volwassenen ( ≥ 13 jr) € 5,00
Deelname geschiedt op eigen risico.
Voor vragen of opmerkingen kunt u mailen met: wandelen@haareninbeweging.nl[/vc_column_text][vc_single_image image=”36416″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”link_image”][vc_widget_sidebar sidebar_id=”sidebar-4″][/vc_column][/vc_row]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *