Guldenberg Klassiek Finale: het beste van het beste van dit seizoen!

Op zondag 12 juni spelen 3 musici met de hoogste waarderingen van afgelopen seizoen prachtige stukken tijdens de zinderende finale van Guldenberg Klassiek. Dit mag u niet missen!

Guldenberg-Klassiek-Finalisten-2016

In mei was de laatste van 9 concerten achter de rug. Na ieder concert hebben de bezoekers stembiljetten ingevuld. Aan de hand daarvan zijn de finalisten bekend gemaakt. In de finale treden drie musici op die dit seizoen de hoogste procentuele score behaalden.
Het wordt een uiterst spannende finale van Guldenberg Klassiek en het aanwezige publiek zal tijdens de finale stemmen voor de winnaar. Bij de vorige prijsuitreiking door burgemeester, Mw. J. Zwijnenburg – van der Vliet, sprak zij over het belang van cultuur voor de mensen en de wens dat nog veel meer inwoners de weg naar Guldenberg Klassiek mogen vinden. Ook bij deze finale wordt nog eens extra de waarde van ‘Jong toptalent in Guldenberg’ door de gemeente onderstreept, mede door de aanwezigheid van wethouder/loco-burgemeester Johan van den Brand. Het belooft niet alleen zeer spannend te worden, maar ook flink druk! Wacht dus niet te lang met reserveren.
Finalisten:
Fabio Parada Rodríguez, piano
Ineke Hellingman, piano
Anastasia Kozhushko, piano
De zaal is open om 10.30 uur

Programma is als volgt:
11:00 Finalist 1
11:30 Finalist 2
12:00 Pauze
12:10 Finalist 3
12:40 Prijsuitreiking
12:50 Slotoptreden winnaar
12:55 Informeel samenzijn publiek met musici, presentator

De entree van Guldenberg Klassiek bedraagt € 10,00 per persoon inclusief koffie/thee bij ontvangst en in de pauze. U kunt reserveren per mail: info@guldenberg.nl of via telefoon: 0411-642424 met naam en het aantal gewenste kaartjes. Uiteraard bent u na afloop van het concert voor een drankje van harte welkom in onze brasserie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *