Guldenberg Klassiek start het nieuwe seizoen op zondag 11 september met de zeer talentvolle pianiste Alexandra Kaptein. Gedurende het seizoen komen er iedere tweede zondag van de maand jonge musici hun muzikale talenten ten gehore brengen. Na het optreden volgt de beoordeling van het publiek. De drie best beoordeelde muzikanten maken in de finale kans op deelname aan Zomerfestival Klassiek, een meerdaags muziekfestival met masterclasses.
Hoofdprogramma: Alexandra Kaptein, piano
Presentatie: Maurick Reuser. Prelude: Sara en Isabelle Tjon, piano.
Alexandra Kaptein
Alexandra Kaptein
Alexandra Kaptein (2 februari 1999) is op 5-jarige leeftijd begonnen met pianolessen bij Professor Lena Markova. Ze heeft de opleiding gevolgd op het Conservatorium van Amsterdam bij Marjes Benoist. Ze heeft de masteropleiding van Codarts Rotterdam afgesloten met een tien bij de Franse meesterpianist Jean-Bernard Pommier. Alexandra is in diverse radio-uitzendingen geweest en heeft een eerste prijs gewonnen in Bern. Ze heeft optredens gedaan in het Concertgebouw, Muziekgebouw aan ‘t IJ en De Doelen en maakt dus haar opwachting tijdens Guldenberg Klassiek op 11 september.
Reserveren; Entree € 10,- p.p., inclusief koffie/thee en programmaboekje. Aanvang 11:00 uur, zaal open om 10:45. Einde concert ca. 12:30, waarna informeel samenzijn met musicus en presentator. Stuur een e-mail met naam en aantal gewenste entreekaarten naar: info@guldenberg.nl of via telefoon: 0411-642424 
Ook te reserveren i.c.m. een uitgebreide lunch.guldenberg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *