logo_HaarenOPGELEID WORDEN TOT MEDEWERKER PUBLIEKSZAKEN
EN WERKERVARING OPDOEN BIJ ÉÉN VAN DE DEELNEMENDE GEMEENTEN?
Wij zoeken 6 kandidaten voor circa 20 uur per week
Pak je kans
In de afgelopen jaren hebben meerdere kandidaten succesvol deelgenomen aan het werk-leertraject. We starten daarom met een nieuw traject en zoeken 6 klantgerichte collega’s, die stage willen lopen en de opleiding medewerker Publiekszaken willen volgen. Ook dit jaar is gekozen om met een aantal gemeenten in de regio samen te werken, zodat we meer mensen de kans bieden om werkervaring op te doen. Daarnaast biedt dit kansen voor de gemeenten om elkaar te ondersteunen. De afdelingen Publiekszaken (PZ) van de diverse gemeenten zijn op zoek naar gemotiveerde kandidaten die werkervaring op willen doen in combinatie met een vakgerichte opleiding medewerker Publiekszaken.
Wat ga je doen
De afdeling Publiekszaken verleent administratieve ondersteuning op het gebied van afhandelen en uitreiken van reisdocumenten, rijbewijzen en het maken van afspraken. Je neemt de telefoon aan, geeft algemene informatie en schakelt door. Je ontvangt burgers en klanten aan de centrale balie en je verwijst door. Je stage loop je een jaar lang bij één gemeente of een half jaar in twee gemeenten. Het betreft de periode oktober 2015 tot oktober 2016. In deze periode ga je ook 8 uur per week een studie volgen.
Wat vragen wij
Je beschikt minimaal over een MBO werk- en denkniveau. Je bent bereid 8 uur per week de opleiding ‘medewerker Publiekszaken’ te volgen naast 12 uur stage. Je kunt goed mondeling en schriftelijk communiceren en je hebt een klantgerichte instelling. Daarnaast heb je enige ervaring met het werken op de computer.
Het is jammer, voor jou én voor ons, als je tussendoor moet afhaken, omdat de UWV dit financieel niet ondersteunt.
Wat bieden wij
Wij bieden jou de mogelijkheid om de opleiding ‘medewerker Publiekszaken’ vakinhoudelijk op MBO 3-niveau te volgen, die wij volledig vergoeden. Hiervoor wordt een opleidingscontract afgesloten. De reiskosten voor het volgen van de opleiding worden vergoed (locatie opleiding is Sint-Oedenrode). Voor de stage wordt geen stagevergoeding toegekend. Je komt in een leuke collegiale werkomgeving en wordt door medewerkers van de gemeenten begeleid. De werkervaringsplaats geeft je de kans om, met je opleiding en behaalde diploma, op zoek te gaan naar een baan!
Meer informatie
Wil je meer informatie, bel dan met Frans Smoorenburg, afdelingshoofd afdeling Gemeentewinkel,
tel. (0411) 62 72 82. Meer informatie over de gemeente is terug te vinden op de internetsite www.haaren.nl.
Interesse?
Schrijf ons een enthousiaste brief waarom juist jij de kans moet krijgen op een werkervaringsplaats. Geef hierbij duidelijk aan naar welke gemeenten jouw voorkeur uitgaat (Haaren, Schijndel, Sint-Oedenrode, Samenwerkingsverband Dienst Dommelvallei, gemeente Nuenen, gemeente Son en Breugel, Tiel, Vught). In verband met de vakantieperiode vinden de gesprekken verspreid over juni en juli plaats. Geef daarom aan in welke periode jouw vakantie valt.
Solliciteren kan via https://vacatures.werkeninnoordoostbrabant.nl/ vóór vrijdag 12 juni 2015. Bij definitieve plaatsing voor een werkervaringsplaats is het noodzakelijk om een Verklaring Omtrent Gedrag te kunnen overleggen of aan te vragen. De kosten hiervan worden vergoed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *