Van 7 september t/m 8 november worden in de hal van het gemeentehuis dertien schilderijen geëxposeerd van atelier Ut Atuljee uit Biezenmortel.
 Prisma Kunst en Ambacht geeft kunstenaars met een beperking de ruimte om binnen de ateliers van Prisma hun creatieve talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen, zodat zij met hun talent een zichtbare plaats in de maatschappij kunnen verwerven.
Eén van de ateliers van Prisma is Ut Atuljee, onderdeel van Lokaal 12 op Landpark Assisië in Biezenmortel, waar kunstenaars de medewerkers zijn en waar begeleiders ondersteunen waar nodig. Er wordt met veel passie getekend, geschilderd en geboetseerd.
Men gaat regelmatig met de medewerkers op stap om inspiratie op te doen of musea te bezoeken en om vaardigheden uit te breiden hebben zij bij andere kunstenaars diverse workshops gevolgd, van speksteen hakken tot het maken van hun eigen verf.
De schilderijen worden regelmatig geëxposeerd, doen mee aan kunstwedstrijden en maken ook deel uit van een kunstuitleen.
De kunstenaars zijn erg trots op hun kunstwerken en wij willen dat heel graag tentoonspreiden!
 U bent van harte welkom om deze bijzondere expositie in de hal van het gemeentehuis te komen bekijken; loop gerust eens binnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *