Eten en drinken, leuk of lastig?

Eten en drinken, dat doe je elke dag. Dat is leuk en kan ook lastig zijn. Voor de een hobby voor de andere een dagelijkse gewoonte. Hoe doe je dat eigenlijk, elke dag weer zorgen voor gezond en lekker eten. In het werk van kok Lisette Bossert draait alles om “gezond en lekker koken”. Daarom heeft Vrouwen van Nu haar gevraagd om haar kennis en ervaring te delen.
Ze schreef het boek ‘Toen was koken nog heel gewoon’. Ook was zij tot voor enkele jaren chefkok bij kloosterhotel Zin. Naast veel culinaire kennis en ervaring heeft Lisette een enorme dosis creativiteit en enthousiasme. Ze wil dan ook met ons in gesprek gaan en op basis van ervaringen en vragen van de aanwezigen het programma invullen. Meer over Lisette Bossert kan je lezen op www.bossertkookwerken.nl

lisette bossert

Wil je er graag bij zijn? De bijeenkomst is op woensdag 20 april van 19.30 tot 22.30 uur bij de Rode Rik, Van Sonstraat 49, 5262 HX Vught. Programma start om 20.00 uur. We vragen een eigen bijdrage van 2,00 euro p.p. en niet-leden 4,00 p.p. Meldt je aan op vrouwenvannuvught@gmail.com of bij Pieternel Verhoeven 06 15 36 23 15 zodat we weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen.
WARM VROUWEN NETWERK: VOEL JE WELKOM
Vrouwen van Nu is een open vrouwennetwerk waaraan je mee kan doen als je dat wil, om zelf activiteiten te organiseren of in een vertrouwde omgeving gewoon mee te doen. Een warm nest voor alle vrouwen en een broedplaats om samen activiteiten op te zetten en het dagelijkse leven te delen. Wil je graag meedoen op wat voor manier dan ook, stuur dan een mail aan VrouwenVanNuVught@gmail.com. Je vindt ons ook op facebook. We zien je graag op 20 april a.s. of bij de aanschuiftafel op 18 mei a.s. Als je lid wil worden meldt je je aan op www.vrouwenvannu.nl en het kost € 49,50 per jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *