Info: www.progressief96.nl
Reactie: progressief96@planet.nl

Geliegetoch …

Het gaat in Haaren al even over de toekomst van de gemeente. De gemeente Haaren is qua omvang helaas te klein om de hoeveelheid werk die er gedaan moet worden goed en volledig uit te blijven voeren. Taken blijven liggen of worden afgestoten en dat is niet goed. Zoiets kan even maar niet lang. Er is gekozen voor een opsplitsing van de gemeente, met voor ieder dorp een passende partner.
Dat opsplitsing een pittig traject is hoef ik u waarschijnlijk niet uit te leggen. Uw belangen moeten goed gewaarborgd blijven en ons mooie dorpse karakter ook. Ondertussen moet het gewone gemeentewerk doorgaan en dat blijkt al lastig genoeg.
Vandaar dat Progressief 96 blij is dat de provincie aangeschoven is en zich als partner aangeboden heeft in dit proces van opsplitsing. Blij dat ze onze gemeente – en dus u – zo serieus neemt en vaart in het proces houdt. En vaart erin houden is wat we willen: Progressief 96 wil progressie maken, vooruit komen, niet stilstaan! Hoe eerder de aansluitingen gereed zijn hoe sneller er weer ├Ęcht aan de toekomst gewerkt kan worden. En door!
Progressief 96
Carine Blom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *