Lintjesregen 2014 op 25 april jl. was weer een groot feest. Ik mocht zeven mensen uit onze gemeente namens Zijne Majesteit de Koning in het zonnetje zetten.

Wij starten nu alweer met de voorbereidingen op de lintjesregen van 2015.

Lintje2Als u iemand wilt voordragen voor een onderscheiding op vrijdag 24 april 2015, dan moet u de ingevulde aanvraag indienen vóór 15 juli 2014.

Ik nodig u uit eens goed om u heen te kijken. Is er iemand die zich al jarenlang op een heel bijzondere, intensieve manier onbezoldigd inspant voor onze gemeenschap? Wellicht kent u iemand die zich steeds buitengewoon beijvert voor het verenigingsleven, die al lange tijd als onvermoeibare vrijwilliger in de zorg actief is, of zich op een ander gebied onderscheidt vanwege zijn of haar voortdurende, belangeloze inzet voor onze samenleving? 

Kent u iemand waarvan u denkt: “die verdient een lintje”, aarzel dan niet om een formulier aan te vragen. Bestuurders van verenigingen, instellingen en maatschappelijke organisaties kunnen dat doen, maar ook een individuele burger mag iemand voordragen voor een Koninklijke Onderscheiding.

Wilt u meer informatie over de procedure, over wie in aanmerking komt, of als u een formulier wilt aanvragen, neem dan contact op met Mary Groeneveld van onze gemeente, bereikbaar via (0411) 62 72 82. U kunt ook een e-mail zenden naar m.groeneveld@haaren.nl 

Jeannette Zwijnenburg- van der Vliet, Burgemeester.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *