Dauwtrappen met de harmonie Kunst Adelt naar St.-Jan
De eerste zondag van mei staat bij harmonie Kunst Adelt al jaren in het teken van Dauwtrappen. Op zondag 7 mei gaat Helvoirt weer gezellig en traditioneel Dauwtrappen met muziek van de Helvoirtse harmonie.
In een ongedwongen sfeer wordt er gewandeld naar de prachtige kathedraal Sint-Jan in ’s-Hertogenbosch. Onderweg wordt er in Vught gestopt voor een lekker ontbijt. Na de viering van 8.30 uur speelt de harmonie nog wat passende muziek gespeeld in de Sint-Jan, waarna op de Parade nog een paar gezellige marsen klinken. Daarna staat de bus klaar naar Helvoirt.
Elk jaar gaat er een flinke groep wandelaars uit Helvoirt en omgeving mee.
Het vertrek is om 5.15 uur vanaf de Notenkraker.
Voor het ontbijt en de busreis terug wordt een vergoeding van 7,50 euro per persoon gevraagd. Om te weten op hoeveel personen er gerekend mag worden is aanmelden nodig. Dat kan via Jenneke van Houtum, tel. 0411-643351 of via e-mail: dauwtrappen@harmoniekunstadelt.nl     Aanmelden kan t/m 27 april.

 
 

1 Comment

Avarage Rating:
  • 0 / 10
  • Albert Westerlaken , 2 april 2024 @ 12:42

    Goedemiddag,
    Zou u zo vriendelijk willen zijn om een paar zaken aan te passen?
    Voor het ontbijt en de busreis terug wordt een vergoeding van 12,50 euro per persoon gevraagd. Om te weten op hoeveel personen er gerekend mag worden is aanmelden nodig. Dat kan via Albert Westerlaken tel. 0411-643351 of via e-mail:
    dauwtrappen@harmoniekunstadelt.nl Aanmelden kan t/m 27 april.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *