De Klender

 1. Informatiebijeenkomst Kruispunt N65

  22 januari 2018 om 19:00
 2. Lezing op dinsdag 23 januari over Antoon Coolen door Cees Slegers

  23 januari 2018 om 20:00
 3. DigiD wat moet ik ermee ?

  24 januari 2018 om 14:00 - 16:00
 4. “Een verslaving kan iedereen overkomen”

  24 januari 2018 om 19:00 - 22:00
 5. Film – Bram Fischer

  24 januari 2018 om 20:00 - 23:00

Familie berichten

21 november 2017 Familieberichten op HelvoirtNet

...

DEN BOSCH WINT IN HELVOIRT VAN DE GRAAFSCHAP

HELVOIRT – FC Den Bosch heeft donderdagavond (3 aug.) in een oefenduel met 1-0 gewonnen van De Graafschap. Een jong FC Den Bosch kende in een regenachtig Helvoirt een lastige eerste helft tegen een fysiek sterke tegenstander, maar liet na rust bij vlagen zien uitstekend te kunnen voetballen. Verbeek maakte tijdens het tweede bedrijf de enige treffer na goed voorbereidend werk van Dennis Kaars.

Bart Biemans, op de weg terug van een blessure die hij eind vorig seizoen opliep, nam als captain zijn team op sleeptouw, maar zag De Graafschap het spel maken. De ‘thuisploeg’ had het bij vlagen lastig tegen de prima combinerende ‘Superboeren’; doelman Kees Heemskerk redde enkele keren bekwaam. De Graafschap werd daarbij overigens met name gevaarlijk via corners en vrije trappen, omdat de eindpass vaak onvoldoende zuiver was. FC Den Bosch stelde daar schoten via Bouyaghlafen (2x) en Pröpper tegenover. Ondanks de druk hield de ploeg prima stand. Sterker nog De Bosschenaren kregen via Sven Blummel de grootste kans op de openingstreffer, maar Etemadi redde knap.
Na rust meer ervaring in het Bossche team en dat was terug te zien in het spel. FC Den Bosch liet bij vlagen uitstekend voetbal zien en creëerde meerdere goede kansen. Uit een van die kansen brak Kaars door, waarbij hij op doelman Etemadi stuitte. In de rebound bediende hij Verbeek echter uitstekend, die beheerst in de lange hoek met rechts afrondde (1-0). Ook Azizov, Van Son en opnieuw Verbeek kregen in die fase kansen. Aan de andere zijde wist De Graafschap nog enkele keren gevaarlijk te worden, maar gescoord werd er niet meer. Een prima overwinning dus voor FC Den Bosch, waarbij Wil Boessen weer veel spelers aan het werk heeft kunnen zien.
Bron: FC Den Bosch

KLIK OP FOTO VOOR VERGROTING

CC Corvers Column

29 december 2017 Corver Column: Vaart

...

Rubriek: Huyswerk

4 augustus 2017 in Voorpagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *