Jacques Kersemaekers02Aan het eind van dit schooljaar neemt Jacques Kersemaekers na ongeveer 38 jaar afscheid van de Landmanschool. Hij heeft in al die jaren veel kinderen een gezellige en leuke tijd op school bezorgd. In helvoirt is hij alom bekend als meester Jacques.
We zijn nu bezig om te kijken hoe we hem voor al die jaren kunnen bedanken. Eén van de ideeën is om voor hem een boek vol kaarten (evt. mailtjes) samen te stellen. Jacques is zelf altijd heel attent en schrijft nog steeds de mooiste handgeschreven kaarten bij verjaardagen en jubilea. We hopen een boek te maken waar hij zelf nog lang met plezier in terugkijkt.
Wij doen daarom aan alle mensen die Jacques kennen een oproep om hun herinneringen aan meester Jacques op een mooie kaart te zetten. Deze oproep geldt voor (oud-)leerlingen, maar ook voor ouders van leerlingen, (oud-)collega’s en alle andere mensen die ooit op één of andere manier met meester Jacques te maken hebben gehad.
Het zou leuk zijn als jullie in de kaart (mailtje) bijv. antwoord zouden geven op een aantal vragen.
• Je naam
• Hoe ken je meester Jacques? (bv. als meester, directeur, leerkracht van mijn kind)
• Wat doet je nu?
• Wat heeft meester Jacques voor je betekend?
• Hoe zou je meester Jacques omschrijven?
• Wat zou je meester Jacques nog willen vertellen?
Een leuke foto of anekdote/herinnering aan meester Jacques is natuurlijk ook altijd welkom.
Via de Facebookpagina “Afscheid op de Landman” hebben we al veel reacties gehad.
We hopen dat jullie massaal de moeite nemen om kaarten/mailtjes voor meester Jacques te schrijven om zo voor hem zijn afscheid onvergetelijk te maken.
Kaartjes kun je versturen naar of afgeven op basisschool Dr. Landman bij Henri (conciërge), juf Brigitte of juf Henriëtte. Je kan de post ook bij juf Henriëtte thuis (Torenakker 17) in de brievenbus stoppen.
Mailtjes en foto’s zijn welkom op: jacquesmetpensioen@gmail.com. Daar kun je ook altijd terecht als je nog vragen of suggesties hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *