Ledenvergaderingen zetten licht op groen.

Aanleg glasvezel gaat door.

Haaren, 11 juli 2016
De lokale coöperatie GroenewoudGlas, die samen met LangstraatGlas, Baarle-NassauGlas en GilzeEnRijenGlas de coöperatie Midden-BrabantGlas vormt, heeft maandag 4 juli in Hotel Guldenberg haar eerste ledenvergadering gehouden. Voor de coöperatie was dit een belangrijke stap: er werd gestemd over het aangaan van overeenkomsten die de start van de aanleg van glasvezel in het buitengebied mogelijk gaan maken. In Hotel Guldenberg waren meer dan 200 leden aanwezig die een positieve stem uitbrachten en het bestuur groen licht gaven om door te gaan met de voorbereidingen.
Ook bij de andere zustercoöperaties brachten ruim 900 leden hun stem uit. Bijna unaniem kregen de besturen opdracht om aan de slag te gaan met de aanleg van glasvezel. De aannemer is inmiddels al geselecteerd en de gesprekken met de bank naderen de eindfase.
Coöperatie GroenewoudGlas heeft inmiddels het ledenaantal zien groeien tot boven de 400. Elke dag komen nu de inschrijvingen binnen. Ook bedrijventerreinen melden zich nu in snel tempo aan. Zij zien ook de grote voordelen van glasvezel. Woont u in het buitengebied en wilt u ook snel én betrouwbaar internet tot 500 Mbits/s up- en download?  Meldt u zich dan nu aan op www.midden-brabantglas.nl. Of stuur een mailtje naar groenewoudglas@midden-brabantglas.nl Of bel naar 06-5142 2976. Nog ongeveer 150 leden extra en de aanleg kan starten. Wacht niet te lang want als we zijn begonnen met graven dan betaalt u extra voor een aansluiting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *