Kindervakantieweek wordt gehouden van 23 t/m 27 augustus. 

De laatste loodjes en dan is het zover! Wat ons betreft kan dan de KinderVakantieWeek weer losbarsten. Honderden kinderen, tientallen vrijwilligers, prachtig weer (hopen we) en te gekke activiteiten zorgen samen voor een week om niet te vergeten.

De 40e KinderVakantieWeek zal in het teken staan van het thema “Het hele jaar feest met KVW!” Alle activiteiten staan dan ook in het teken van dit thema: op maandag is het thema carnaval, op dinsdag Pasen, woensdag zomer met gein op het plein, donderdag dierendag en vrijdagoverdag vieren we kerst met op het dorpsfeest oud en nieuw.DSC_0040

De werkgroepen hebben een heel jaar lang hard gewerkt om voor de 3 leeftijdscategorieën ( Peuters/Kleuters; groep 3 t/m 5; groep 6 t/m Brugklas 1) leuke activiteiten te verzinnen en te maken.Tijdens het jubileumjaar loopt het ook storm met de aanmeldingen. Waar we vorig jaar nog 222 aanmeldingen hadden hebben we er nu al bijna 300. 

Vrijdagavond gaan we dit jubileumjaar knallend afsluiten. ‘s Avonds komt de 123 kindershow optreden en om 22.00uur barst er een heuse vuurwerkshow los!

Tot ziens op KVW!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *