[vc_row rt_row_background_width=”fullwidth” rt_row_content_width=”default” rt_row_style=”default-style” rt_row_height=”” rt_column_gaps=”” rt_row_shadows=”” rt_row_borders=”” rt_bg_effect=”classic” rt_bg_image_repeat=”repeat” rt_bg_size=”cover” rt_bg_position=”right top” rt_bg_attachment=”scroll” rt_bg_layer=”” rt_bg_video_format=”self-hosted”][vc_column rt_bg_effect=”classic” rt_bg_image_repeat=”repeat” rt_bg_size=”auto auto” rt_bg_position=”right top” rt_bg_attachment=”scroll”][vc_single_image image=”39554″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”link_image”][vc_column_text]

Foto: Archief HelvoirtNet/Rens Bressers

Het VVV – van Gogh informatiepunt in Helvoirt staat nu nog niet aangegeven op borden van de gemeente, maar daar komt binnenkort verandering in. REvis Verkeerstechniek uit Veghel klaart de klus en maakt de borden.
Helvoirt had nooit eerder een VVV- punt. De borden zijn nodig om bekendheid te geven aan het VVV – van Gogh informatiepunt.
Waar komen de borden te staan?
Er komen minimaal 4 borden, waarvan er drie tweezijdig zijn gedrukt. De borden komen onder meer te staan ter hoogte van de N65, de Torenstraat en de Lindelaan/Kastanjelaan.
HelvoirThuis
De nieuwe bewegwijzering wijst naar het HelvoirThuis, waarin het VVV- van Gogh informatiepunt is gevestigd en op 22 juni feestelijk werd geopend. Het VVV maakt onderdeel uit van VVV Oost-Brabant wordt geheel bemand door enthousiaste vrijwilligers.[/vc_column_text][vc_widget_sidebar sidebar_id=”sidebar-4″][/vc_column][/vc_row]

0 Comment

Avarage Rating:
  • 0 / 10
  • Antoon van de Ven , 3 augustus 2018 @ 00:31

    Bij Henk, onze fotograaf, was toch een VVV-dependance?

  • van Balkom , 3 augustus 2018 @ 09:27

    Ja Antoon, er gebeuren vele dingen in ons dorp. Het VVV-punt heet voortaan van Gogh informatiepunt en is gevestigd in een prachtige ruimte in het HelvoirThuis. Ik ben er gisteren geweest en het ziet er geweldig uit. En nu maar hopen dat veel mensen de weg erheen zullen vinden. Een beetje de weg wijzen is wel goed. Vooral als het mensen zijn die hier op bezoek komen. En een bezoek aan Helvoirt is zeker de moeite waard!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *