De politie is nog altijd op zoek naar mogelijke getuigen van een overval die zondagavond 28 februari werd gepleegd op een woning aan de Sparrendaalseweg in Vught.
Kort na 23.00 uur kreeg de politie een melding van de overval, die kort daarvoor plaatsvond. Twee gemaskerde daders drongen de woning binnen en overvielen daar de twee bewoners. Zij raakten niet gewond bij de overval. De daders gingen ervandoor met onder meer geld uit de woning.
Verdachte situatie
Uit onderzoek van de politie is inmiddels gebleken dat de daders de overval vermoedelijk hebben voorbereid door de woning te observeren. Zij hebben zich waarschijnlijk in de weken voorafgaand aan de overval in de buurt van het huis opgehouden. De omgeving van de woning is een bekend gebied voor wandelaars en fietsers en de politie hoopt dan ook dat één van hen informatie heeft die het onderzoek verder kan helpen. Mogelijk dat iemand een voertuig heeft gezien of personen die zich verdacht in de omgeving van de woning op hielden. Uiteraard is de politie ook bijzonder geïnteresseerd in verdachte situaties in de uren voorafgaand aan de overval. Mogelijk dat de verdachten zich toen ook al in de omgeving ophielden.
Informatie is welkom op 0900-8844 of politie.nl/melden. Anoniem melding maken? Bel 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *