Opgeleid worden tot medewerker Publiekszaken

en werkervaring opdoen bij één van de deelnemende gemeenten?

Wij zoeken 10 kandidaten voor circa 20 uur per week

Pak je kans. In de afgelopen jaren hebben meerdere kandidaten succesvol deelgenomen aan het werk-leertraject. We starten daarom met een nieuw traject en zoeken 10 klantgerichte collega’s, die stage willen lopen en de opleiding medewerker Publiekszaken willen volgen. Ook dit jaar is gekozen om met een aantal gemeenten in de regio samen te werken, zodat we meer mensen de kans bieden om werkervaring op te doen. Daarnaast biedt dit kansen voor de gemeenten om elkaar te ondersteunen. De afdelingen Publiekszaken (PZ) van de diverse gemeenten zijn op zoek naar gemotiveerde kandidaten die werkervaring op willen doen in combinatie met een vakgerichte opleiding medewerker Publiekszaken.

Opgeleid worden tot medewerker Informatiebeheer

(Post en Archief)

en werkervaring opdoen bij één van de deelnemende gemeenten?

Wij zoeken 2 kandidaten voor circa 28 uur per week

Pak je kans. Er is geen vakgebied zo aan het veranderen als dat van Post en Archief. Van papier naar digitale informatie.

Post gaat niet meer de organisatie in maar wordt digitaal geregistreerd en afgehandeld. Dit veranderproces is volop in ontwikkeling. Heeft dit je interesse dan krijg je nu de kans om opgeleid te worden voor informatiebeheerder – nieuwe stijl.

We starten met een nieuw op te zetten werk-leertraject en zoeken 2 enthousiaste collega’s die een jaar stage willen lopen en de opleiding SOD1 (MBO) willen volgen. De gemeente Haaren en Sint-Michielsgestel werken samen dus in beide organisaties doe je naast de vakgerichte opleiding medewerker Documentaire Informatievoorziening ook werkervaring op.

 

Uitgebreide info en download vakature klik HIER

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.