Slider

Zet jij in januari jouw alcoholgebruik even op pauze?

HELVOIRT –   2 december 2019    Heb je onbewust een patroon ontwikkeld waarbij je vrijwel dagelijks alcohol drinkt?

Wil je zien wat er gebeurt als je dat gewoontegedrag doorbreekt? Wil je fris aan het nieuwe jaar beginnen? Je fitter voelen, meer energie hebben, misschien wat afvallen? Dan is IkPas misschien iets voor jou!
Door de IkPas-periode word je je bewuster in het maken van de keuze om wel of niet te drinken, je doorbreekt vastgeroeste patronen en alcohol is niet meer vanzelfsprekend.
Veel deelnemers van IkPas ervaren positieve lichamelijke veranderingen; ze voelen zich fitter en scherper, slapen beter, vallen af en hebben een betere huid.

IkPas vraagt je niet om nooit meer alcohol te drinken, maar om je alcoholgebruik even op pauze te zetten.
De 30 dagen actie start op 1 januari 2020 en duurt 30 dagen. Schrijf je in via www.ikpas.nl en start het nieuwe jaar zonder alcohol.

Wil je liever meedoen met de 40 dagen zonder alcohol periode? Dat kan! De 40 dagen actie start na Carnaval op 26 februari 2020. Aanmelden kan via www.ikpas.nl

Samen op weg naar een gezonde leefstijl in de gemeente Haaren.
Hoe leef je fitter, gezonder en bewuster?
Heb je een vraag of een idee over jouw leefstijl of mis je activiteiten in je dorp?
Wij, Lieke Raaijmakers en Carla Schoot, informeren en ondersteunen je graag. Wij zijn op verschillende manieren te bereiken:
Stuur een mailbericht naar lieke.raaijmakers@ggdhvb.nl   of   c.schoot@ggdhvb.nl óf bel naar 088-3686758 of 088-3686151.

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *