Slider1
slider2

Winterwandeling Te Voet Te Veld by Marky loopt 2500 euro bij elkaar!

HELVOIRT – 15 januari 2024. Alweer een week geleden vond de 41e editie van de winterwandeling Te Voet Te Veld plaats.

Het was de weken ervoor erg spannend. Het weer was nat en grijs. Om de haverklap kondigden de weermannen codes geel en oranje af. Wij van stichting Marky werden er flink zenuwachtig van. Een kleine week voor de wandeling durfden we heel voorzichtig naar de weersvoorspelling te kijken. En wat bleek, 7 januari zou de eerste droge dag sinds weken worden. Ons vertrouwen groeide.
We hebben nog wat extra flyers uitgedeeld en na een leuk filmpje op Dtv-nieuws en de poster om het Pomphuisje, kregen we op 3 januari nog een mooi artikel op de voorpagina van het Klaverblad. Zou het dan toch echt wat gaan worden dachten we…

En dat werd het. Wij zijn zo trots en blij met het resultaat. De sfeer was gezellig en gemoedelijk. En ons mooie doel; kinderen naar school helpen in Guatemala was duidelijk voelbaar. We haalden maar liefst 2500 euro op. Een geweldige prestatie.  Lieve Helvoirtenaren, dank jullie wel voor de gastvrijheid en support. Zonder jullie hadden we dit niet kunnen bereiken. Volgend jaar zijn we er weer. En we hopen dat we het ieder jaar een beetje beter kunnen doen. Ben je enthousiast geworden en wil je helpen om deze mooie traditie voort te zetten, stuur dan een mailtje naar maaike@stichtingmarky.nl. We kunnen je hulp goed gebruiken.

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *