• Laatst geplaatste bericht op 12 april 2024 15:00
  • Helvoirt Nederland
Slider1
slider2

Proef alle trappistenbieren van de wereld

Stijlvol lunchen in ‘Souterrain de Twaalf Trappisten’

HAAREN – 17 augustus 2023. Het is smaakvol genieten in ‘Souterrain de Twaalf Trappisten’ bij kasteel Nemerlaer. Een horecazaak in een rijke historische en natuurlijke omgeving.

Een prima plek om neer te strijken na een ontspannen wandeling over het landgoed. Op het terras met uitzicht op de kasteeltuin en de oude bomen kan men genieten van een uniek trappistenbiertje. Maak je bezoek compleet met een toepasselijk borrelgarnituurtje of een heerlijke lunch.

Alle trappistenbieren van de wereld
Alle bieren worden bewaard in de wijnkelder van het stoere kasteel. Het zijn echte speciaalbieren die worden gebrouwen door paters die leven in een klooster. Dat is uniek want het aantal bieren dat het predicaat ‘Trappistenbier’ mag dragen is beperkt. In de wijnkelder van kasteel Nemerlaer liggen er uit Oostenrijk, uit Engeland, uit Italië, uit Nederland en uiteraard uit België.

Een sfeervolle ambiance
Kasteel Nemerlaer is gebouwd in 1304. Bijna 720 jaar oud. Naast de wijnkelder is er in het kasteel een ridderzaal, een openhaardkamer en een gewelvenkamer. Een bijzondere omgeving waarin men zich al gauw thuis voelt. Ongedwongen kan men er – naast het biertje – genieten van koffie/thee met gebak en op de lunchkaart staan heerlijke gerechten vermeld. Vorstelijke gerechten tegen ‘normale’ prijzen. Kijk ook op www.detwaalftrappisten.nl.

Welkom bij de Twaalf Trappisten
Kom op het terras genieten als de vogels vanuit de oude bomen gratis hun liedje voor u fluiten. Verbaas u over het uitzicht op het kasteel met zijn rijke verleden.
‘De twaalf trappisten’ is geopend van woensdag t/m zondag van 10.00 tot 18.00 uur. Gratis parkeren voor de gracht bij het kasteel.

Download onze gratis app