Slider1
slider2

Taizéboodschap ‘Hoop en Verlangen’

HELVOIRT/CROMVOIRT/VUGHT – 6 oktober 2020. Wegens Covid19 heeft de Stichting Taizé Helvoirt  sinds maart dit jaar geen Taizévieringen meer kunnen organiseren.

Wel hebben we een Paas-en Pinksterboodschap op video gemaakt en deze op YouTube en de website taizehelvoirt.nl  kunnen plaatsen (deze is nog altijd te zien op de website).

Onlangs heeft de Stichting Taizé Helvoirt i.s.m. het Taizékoor Lumen Cordium een nieuwe boodschap gemaakt: ‘Hoop en Verlangen’ Wij hopen met deze boodschap ieder weer iets mee te kunnen geven dat het vertrouwen versterkt en een beetje houvast geeft. Hopelijk helpt het ook om in de duisternis licht te vermoeden.

In bijgevoegde link kunt u onze Taizéboodschap van ‘Hoop en Verlangen’ gaan zien en beluisteren. Vanaf heden is hij te zien op: YouTube:https://youtu.be/Y-tL4C2z41w  en op de website van taizehelvoirt.nl

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *